Teodora Džehverović o nastupu na Music Week festivalu: Očekuje nas preluda žurka

Teodora Džehverović o nastupu na Music Week festivalu: Očekuje nas preluda žurka

Autor: | 20/08/2021

0

Ona je jedna od glavnih zvezda poslednjeg dana Belgrade Music Week festivala, i njen nastup publika s nestrpljenjem očekuje. Poznata po odličnoj atmosferi na nastupima, Teodora Džehverović i za nedelju, 29. avgust, na Ušću najavljuje spektakl!

“Društvo, očekuje vas moj prebrutalan nastup, prelude žurka, ja bukvalno ne mogu da dočekam, i verujte mi da takav događaj ne smete da propustite!” obratila se fanovima na Instagramu Teodora.

Teodora i njeni fanovi u poslednje vreme često na mrežama taguju Vojaža, jer ona na nastupima izvodi njegove pesme, a s obzirom na to da je i Vojaž najavljen kao jedan od hedlajnera na zatvaranju festivala – ostaje pitanje da li će to njih dvoje možda konačno i nastupiti zajedno na sceni.

Zatvaranje Music Week festivala obeležiće nastupi mladih zvezda popularne muzike, a osim Teodore i Vojaža, u nedelju 29. avgusta na Ušću nastupaju i Nucci, Hurricane, Devito, Angellina, Gazda Paja, DJ Mike Ride i Tara.

U intervjuima koje su davali ovih dana, Vojaž, Nucci i Gazda Paja isticali su da jedva čekaju da nastupe svi zajedno pred beogradskom publikom, tako da fanovi već očekuju nezaboravan provod.

Promo

 

Velike regionalne zvezde koje će nastupiti u petak i subotu su Marija Šerifović, Petar Grašo, Saša Matić, Jelena Karleuša, Senida, Lexington, Edita i mnogi drugi.

HAPPY HOUR AKCIJA 1+1 SAMO DANAS U UŠĆU

Kapacitet festivala će ove godine biti ograničen zbog mera, pa svoju ulaznicu treba da nabavite na vreme. Ukoliko ulaznice kupite danas u TC Ušće ili putem eFinity mobilne aplikacije od 17 do 21h, uz svaku kupljenu ulaznicu dobijate još jednu ulaznicu za taj dan na poklon. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin