Ova žena ne može da pogreši: Kraljica Leticija u šik izdanju bacila Španiju na kolena

Ova žena ne može da pogreši: Kraljica Leticija u šik izdanju bacila Španiju na kolena

Autor: | 12/01/2024

0

Kraljica Leticija u šik izdanju bacila Španiju na kolena

Princeza Leonor pre nekoliko dana je na trenutak zaustavila Španiju pošto se prvi put pojavila u svečanoj oficirskoj uniformi. Stoji joj kao salivena, slažu se svi. Buduća kraljica služi obavezan vojni rok u trajanju od tri godine, kako već tradicija nalaže, a ponosni roditelji prate svaki njen korak.

Carlos Alvarez/Getty Images

 

Posle prvog semestra zimske obuke pridružila se kralju Felipeu i kraljici Leticiji na prijemu u Madridu, ali nije jedina koja je tog dana privukla pažnju javnosti. Njena majka naprosto je neodoljiva i pomno se meri svaki milimetar garderobe koju ponese.

Pročitajte: Kraljica Španije i elegancije - Leticija u haljini kakvu svaka žena treba da ima u ormaru

Za ovu priliku Leticija je odabrala crni kaput, model koji podseća na pelerinu, dugačku elegantnu suknju u istoj boji i bluzu u nežnoj bež nijansi. Iako je u prvom planu bila Leonor, španski mediji raspisali su se o stajlingu lepe kraljice, i - potpuno ih razumemo.

Carlos Alvarez/Getty Images

 

Šik pelerinu imala je i dve nedelje ranije, ali u kamel varijanti, i sa nešto drugačijim detaljima. Leticija voli kapute, i ne zna se koja boja i model joj bolje stoje, ali nema baš mnogo prilike da ih nosi jer u Španiji zime nisu hladne. 

Pročitajte: Ćerke kraljice Leticije prave su lepotice, a njihov stajling obožavaće sve tinejdžerke ove zime

No, i poslednje izdanje završilo je na modnim portalima, gde je prošlo kroz detaljnu anatomiju. Apsolutno zasluženo. Zanosna španska kraljica jednostavno ne može da pogreši.

Carlos Alvarez/Getty Images

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Carlos Alvarez/Getty Images

Pročitajte još