Kraljevski kaput Natalije Jokić: Na britanskom dvoru ga ne skidaju, a ona najopuštenije šeta gradom u skupoj krpici

Kraljevski kaput Natalije Jokić: Na britanskom dvoru ga ne skidaju, a ona najopuštenije šeta gradom u skupoj krpici

Autor: | 27/12/2023

0

Kaput Natalije Jokić oduševio prolaznike

Poslednjih nekoliko NBA sezona Nikola Jokić je u centru pažnje američke, ali i svetske javnosti.

Visoki Somborac ima fanove i među onima koji ne prate košarku striktno, već ih oduševljava time što je privržen porodici, ćerki Ognjeni i supruzi Nataliji.

Profimedia

 

I Ognjena i njena mama često nas ostavljaju bez teksta pažljivo odabranim odevnim kombinacijama, posebno devojčica kada je vidimo u minijaturnom tatinom dresu ili patikama.

Pročitajte: Ovo je kuća Nikole Jokića u koju je uložio mnogo - Komšije u Somboru otkrile ISTINU o njegovoj porodici, niko nije znao

Natalija je kolekcionar brendiranih torbi, ali i komada koji svakom autfitu daju posebnu notu i šarm. Među njima su i kvalitetni kaputi.

Instagram

 

Modeli u crvenoj boji ne izlaze iz mode, a upravo takve najviše voli Megan Markl. Sećamo se kako se vojvotkinja cele jedne sezone nije odvajala od omiljenog crvenog kaputa kakav su tih meseci želele da imaju brojne dame širom sveta.

Pročitajte: Hteo je da napusti košarku zbog njenog postupka - Iza skladnog braka Nikole Jokića i Natalije Maćešić krije se...

Ne znamo da li se i supruga Nikole Jokića vodila tim primerom, ali činjenica je da joj ovaj model sjajno stoji i da predstavlja dobitnu kombinaciju u miksu sa crnim pantalonama, kožnim čizmama i belom majicom. 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti