Novogodišnja haljina Tamare Vučić koju ćete odmah poželeti, ali postoji jedna caka

Novogodišnja haljina Tamare Vučić koju ćete odmah poželeti, ali postoji jedna caka

Autor: | 31/12/2023

0

Novogodišnja haljina Tamare Vučić oduševila je javnost! Prva dama Srbije uvek je besprekorno obučena, ali u ovako glamuroznom izdanju retko je viđamo.

Nova godina samo što nam nije zakucala na vrata, a sa njom nam stiže i praznična euforija, ali i pitanja: Gde, kako i u čemu ispratiti staru godinu?

Ata Images

 

Ukoliko ste rezervisali svoje mesto u omiljenom restoranu ili ste rešili da okupite mali krug odabranih u svom toplom i dekorisanom domu, pronašli smo stajling prve dame Srbije, odnosno, haljinu koju je smelo ponela za jedan događaj.

Pročitajte: Vukanova novogodišnja čestitka za Tamaru Vučić - Sin je mami poželeo samo tri stvari FOTO

Kako smo mogli da vidimo na fotografiji, Tamara Vučić je pred objektiv stala u nežnoj crvenoj haljini koja je išla skroz do poda.

mirko tabašević

 

Novogodišnja haljina Tamare Vučić

Da je haljina toliko efektna govori u prilog činjenica da Vučićeva nije ponela ogrlicu, već je odabrala diskretnu narukvicu i gotovo nevidljive minđuše.

Pročitajte: Tatina sreća - Mali Vukan Vučić ima samo jednu želju za oca Aleksandra, Tamara ostala bez teksta

Elegantna haljina osim što će privuči pažnju gde god da se pojavite, biće vam udobna i moći ćete tokom cele noći opušteno da se provodite u njoj.

Sa druge strane ukoliko ne volite crvenu boju i smatrate da vam ne stoji, možda bi trebalo da potražite ovakav model u drugoj boji.

mirko tabašević

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Pročitajte još