Spoj nespojivog: Anastasija Ražnatović prošetala jesenji "look" koji ćete obožavati (video)

Spoj nespojivog: Anastasija Ražnatović prošetala jesenji "look" koji ćete obožavati (video)

Autor: | 07/10/2020

0

Modne kombinacije Anastasije Ražnatović postale su prava inspiracija. A kako, pevačica "Instagram" kosristi za svoj posao "Influensera" iz dana u dan je na visini zadatka i oduševljava novim fotografijama. Poslednjom objavom na "Instagramu" pokazala je da je prava trendseterka.

Naime, kako je jesen počela, ali topli dani su još uvek tu, Anastasija je odlučila da ponese mešavinu letnjih i jesenjih komada. Naime, belu košulja haljinu, koja je nosiva u svim periodima godine, iskombinovala je sa najpopularnijim jesenjim parom obuće.

Pročitajte: Ovakvu je još niste videli - Stilska transformacija Anastasije Ražnatović (video)

Kaubojke su se vratile na velika vrata, a Anastasija se odlučila za one u boji konjaka, koja je već sezonam unazad vodeća jesenja boja. Uz čizme je ukombinovala i luksuznu torvu. Ipak, posebnu pažnju privukao je minimalizam u njenom stilu.

Modne kombinacije Anastasije Ražnatović neretko su ekstravagantne i luksuzne. Ipak, ovog puta odlučila se za jednostavne krojeve, minimalne detalje i kombinaciju neutralnih boja. Sve što je modnim odabirom postigla, apsolutni je hit u modnom svetu ove jeseni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on Oct 12, 2019 at 12:20pm PDT


Ipak, najbolje od svega je što je reč o klasičnim komadima, koje i vi možete imati u garderoberu i sasvim jednostavno rekreirati ovaj savršen modni "look" pogodan za rane jesenje dane.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Dušan Petrović, Instagram