Milena Popović u hit boji za proleće: Idealna kombinacija za promenljivo vreme, svi gledaju u jedan detalj

Milena Popović u hit boji za proleće: Idealna kombinacija za promenljivo vreme, svi gledaju u jedan detalj

Autor: | 28/04/2023

0

Stil Milene Popović je za svaku pohvalu

Milena Popović važi za lepu i negovanu ženu. Itekako prati modne trendove, koje ume da maksimalno iskoristi kako bi istakla svoju figuru na najbolji mogući način. Ne beži od upečatljivih boja, a njen osećaj kako da uklopi asesoare nikad ne omaši. Tako je državna sekretarka u Ministarstvu turizma i omladine pokazala i poslednjom kombinacijom koja je idealna za prolećno vreme, i pristaje svakoj ženi kojoj je stalo do izgleda.

Instagram

 

Milena je ponela široki kratki crni šorc koji je uparila sa debljim najlon čarapama, jer se nikad ne zna kada će u toku dana da zahladni. Preko klasične bele majice nabacila je sako u zelenoj boji koja je apsolutni hit za ovo godišnje doba. Crna torba uparena je sa kožnim mokasinama, koje su i dalje trendi, i daju klasičnom izgledu notu mladalačkog i savremenog stila.

Pročitajte: Kao prava dinastija - Karleuša oduševila u Dubaiju sa ćerkama, ne zna se koja naslednica je lepša

Instagram

 

Od nakita Milena je nosila samo jedan prsten koji ne skida od prošle godine, a za koji se priča da je zapravo verenički. "Manje je više" sigurno je bila parola državne sekretarke, a svojom efektnom kombinacijom koju svaka žena može da iznese oduševila je svoje pratioce.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti