Žene košarkaša izazvale pometnju na društvenim mrežama: Izazovan stajling Jelisavete Orašanin i Milice Marjanović ostavlja bez teksta (foto)

Žene košarkaša izazvale pometnju na društvenim mrežama: Izazovan stajling Jelisavete Orašanin i Milice Marjanović ostavlja bez teksta (foto)

Autor: | 29/08/2022

0

Stil Jelisavete Orašanin i Milice Marjanović je veoma atraktivan

Zahvaljujući vitkoj liniji po kojoj je poznata, Jelisaveta Orašanin, oduvek je mogla da nosi odevne komade kakve poželi. Od svečanih toaleta, do kratkih suknji i haljina koje prate liniju tela, ma šta da obuče gotovo da nema greške. Ništa se nije promenilo ni posle dva porođaja, pa i dalje njen atraktivan izgled često izaziva pohvale.

Pročitajte: Jelisaveta Orašanin na venčanju prijatelja nosila haljinu koja privlači sve poglede (foto)

Boško Karanović

 

Za glumicom ne zaostaje ni njena drugarica, supruga Bobana Marjanovića, Milica koja je takođe majka dvoje dece. Gospođa Marjanović zbog svog atraktivnog izgleda dobila je nadimak „Džepna venera“, a njene fotografije u bikiniju nikada ne prolaze nezapaženo.

Pročitajte: Oženio se "dobri džin" - Ekskluzivne fotografije sa venčanja Bobija Marjanovića, mladina venčanica će vas OSTAVITI BEZ TEKSTA

 

 

Jelisaveta i Milica udruženim snagama ubedljivo dominiraju društvenim mrežama, a njihova poslednja objava na „Instagramu“ izazvala je opšte oduševljenje, pogotovo pripadnica lepšeg pola.

Pročitajte: Jelisaveta Orašanin otkriva tajnu dobrog izgleda - Deca su moji privatni treneri

 

 

Naime, njih dve su se spremile za noćni izlazak i za tu priliku se stilski uskladile u crnim haljinama. Jelisaveta je istakla duge noge u mini haljini sa dubokim dekolteom i golim stomakom, dok je Milica odabrala usku haljinu asimetričnog kroja sa prorezima. Smelo, nema šta. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin