Lepa Brena je već spremna za najluđu noć - Stilski odabir koji će vas ostaviti bez daha (foto)

Lepa Brena je već spremna za najluđu noć - Stilski odabir koji će vas ostaviti bez daha (foto)

Autor: | 29/12/2020

0

Crvena boja definitivno je jedan od favorita za najluđu noć. Bez obzira na koji način ćete dočekati 2021. godinu, 2020. je zaslužila da je ispratite sa stilom. Čini se da tako razmišlja i Lepa Brena, koja neposredno pred najluđu noć nosi "outfit" u omiljenoj prazničnoj boji.

Lepa Brena pojavila se na snimanju "Grandove" emisije, a svojim stilskim odabirom mnoge je prijatno iznenadila. Osim što je promenila frizuru i kosu ponovo ošišala na kratki "bob", napravila je i sitne izmene u "make up" odabiru. Jača šminka, isfenirana frizura i široki osmeh dodatno su istakli nesvakidašnji stilski odabir Lepe Brene. Naime, Brena je za ovu priliku ponela "burgundi" bundicu, koja je dala savršen kontrast njenoj plavoj kosi i svetloj puti.

Pročitajte: Na samom kraju 2020. godine Lepa Brena se odlučila na drastičnu promenu imidža (foto)

ATAImages

U boji sezone Lepa Brena plenila je pažnju, a mnogi su prokomentarisali da izgleda bolje nego ikada. Sa druge strane, stilski odabir Lepe Brene ovoga puta okarakterisan je kao pun pogodak i neverovatno glamurozno praznično izdanje. Iako smo od Brene u poslednje vreme navikli na svedene "look-ove" nežne boje i klasične krojeve, ovim iskorakom iz zone komfora zasenila je mnoge i pokupila brojne komplimente na račun svog izgleda.

ATAImages

U prazničnoj emisiji "Zvezde Granda Special" Brena je pokazala i "outfit" koji se krio ispod bundice. Crvena haljina sa crnim detaljima, koja prati siluetu istakla je da je Brena u sjajnoj formi i da i na pragu sedme decenije izgledom oduzima dah.

Pročitajte: Lepa Brena - Boba me drži dalje i od kuhinje i od čaše

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram