U ovakvom izdanju nikad je nismo videli: Nataša Bekvalac više ne liči na sebe, svi trljaju oči

U ovakvom izdanju nikad je nismo videli: Nataša Bekvalac više ne liči na sebe, svi trljaju oči

Autor: | 22/03/2024

0

Nataša Bekvalac iznenadila promenom imidža

Nataša Bekvalac voli da eksperimentiše imidžom, ali nije baš sklona drastičnim promenama i retko nas dovodi u situaciju da ne možemo da je prepoznamo. Međutim, sada je "novosadska Barbika" odlučila da nas ostavi bez teksta, i uspela je u tome.

Boško Karanović

 

Da li je transformacija kratkog ili dužeg veka, još ne znamo. Možda zanosna pevačica sprema neki novi projekat? Nije otkrila ništa u snimku na Instagramu, ali da je uspela da nas iznenadi – jeste.

Pročitajte: Crna haljina, crna torta... Katja Lazukić proslavila rođendan, roze boja bila je zabranjena

Za efekat šoka pobrinule su se nova boja očiju i nova frizura. Svoju prepoznatljivu plavu kosu je skratila do ramena, „nabacila je“ šiške, stavila plava sočiva, tu je i drugačiji mejkap...

Instagram/bekvalceva

 

Nataša Bekvalac iznenadila je promenom imidža čak i najvatrenije fanove. No, hrabro je gledala u kameru svog telefona dok su je šminkali i sređivali.

Pročitajte: Majka Nataše Bekvalac - Ko kaže da žene u sedamdesetima ne mogu biti modne ikone

„Šta uradi od sebe, ženo?!“, „Nikako mi se ne sviđa“, „Sad stvarno izgledaš kao Barbika“, „Nadam se da je u pitanju perika“, "Ličiš na Jelenu Karleušu"...

Instagram/bekvalceva

 

To su tek neke od reakcija na objavu koja je privukla veliku pažnju, a mnogima nije pomoglo ni trljanje očiju – pop zvezda je u ovom izdanju jednostavno neprepoznatljiva. Šta vi mislite?

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović

Slične Vesti