Na suđenje uz Božju pomoć: Kravata Džonija Depa sa srpskim simbolom, oduševio (foto)

Na suđenje uz Božju pomoć: Kravata Džonija Depa sa srpskim simbolom, oduševio (foto)

Autor: | 26/05/2022

0

Kravata Džonija Depa privukla veliku pažnju 

Pažnja svetske javnosti poslednjih nedelja usmerena je na sud u Virdžiniji, gde se vodi spor između bivših supružnika Džonija Depa i Amber Herd.

Osim o tome šta je ko kome uradio ili rekao u braku koji je trajao dve godine i neslavno se završio, mediji pomno izveštavaju i o odevnim kombinacijama u kojima glumačke zvezde dolaze u sudnicu.

Pročitajte: Lili, zašto ćutiš?! Ćerka Džonija Depa na udaru tatinih fanova, glumac otkrio kakvu je vezu imala sa maćehom Amber

Guliver Getty Images

 

Poslednji put Džoni Dep pojavio se u savršeno skrojenom tamnosivom odelu, koje je upotpunio plavom košuljom i lakovanim crnim cipelama. Ipak, posebnu pažnju privukla je njegova kravata, a hellomagazin.rs došao je do saznanja da je reč o srpskom brendu.

‒ Kravata koju nosi Džoni Dep deo je zaštićene kolekcije „Mozaik“, modne kolekcije „Hrama svetog Save“ i prvi je komad dizajniran u kolekciji ‒ otkrila nam je Snežana Miljković, idejni tvorac kolekcije „Mozaik“. Zatim je pojasnila:

‒ Ne podseća na mozaik, kako su preneli pojedini mediji, već predstavlja detalj mozaika apostolske odežde sa kupole „Hrama svetog Save“, koji je prenet na čistu svilu.

Promo

 

Kravata Džonija Depa glavna tema u medijima 

Holivudski superstar je kravatu dobio na poklon kada je prošlog oktobra boravio u Beogradu.

‒ Uz blagoslov episkopa remezijanskog, Gospodina Stefana, zajedno sa Milošem Bikovićem darivali smo je Džoniju Depu, imajući u vidu njegovu povezanost i bratsku ljubav koju pokazuje prema našem narodu. Ponosna sam što je odlučio da baš tu kravatu nosi na suđenju decenije, kako ga mnogi zovu ‒ zaključuje naša sagovornica.

Guliver Getty Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još