Kopirajte stil Minje Miletić i nećete pogrešiti

Kopirajte stil Minje Miletić i nećete pogrešiti

Autor: | 13/04/2021

2

Stil Minje Miletić uvek je jedinstven i poseban...

Ako imate modne nedoumice, a preferirate klasiku, pratite stilska pravila Minje Miletić. Popularna voditeljka retko odstupa od svog istančanog ukusa jer se najbolje oseća u elegantnim i ženstvenim komadima jasnog kroja.

Smatra da nikada ne treba štedeti na ključnim delovima stajlinga, cipelama, tašni i kaputu, što dokazuje i ovim primerom. Kaput nežnoroze boje, lagane pantalone i sofisticirana bela košulja savršen su izbor za prelazni period.

Pročitajte: Minja Miletić - Moć me ne fascinira, već moja Anika

Boško Karanović

 

Stil Minje Miletić besprekoran je kao i njena figura. Samo dva meseca posle porođaja videli smo je u šortsu, a evo i tajne:

‒ Nisam pristalica dijeta, već nastojim da jedem umereno i da ne večeram. Skoro nikada ne jedem posle šest-sedam sati. Velika sreća je što ne volim slatkiše. Mogu da pojedem kockicu čokolade, ali je se neću setiti. Sestra me pita kako uspevam da im odolim, ali ono što bi neko pojeo za jedan dan meni traje mesecima. Tri meseca posle porođaja vratila sam se treninzima, na koje odlazim tri puta nedeljno. I meni se dešava da me mrzi da se pokrenem, ali posle treninga se zaista osećam bolje.

Komentari (2)

Loading
Nada 18:18 13.04.2021
Odgovori

Sve zene u Srbiji imaju stila, ali vecina nas nema novca da to i pokaze.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti