Dajana Kruger u nepogrešivom crno-belom izdanju

Dajana Kruger u nepogrešivom crno-belom izdanju

07/08/2016

0

Dajana Kruger je za gostovanje u emisiji "The Late Show With Stephen Colbert" obukla haljinu neobičnog kroja, koja joj odluično stoji s obzirom na besprekornu liniju koju ima.

Crno-bela haljina pripada kolekciji "Resort 2017 " dizajnerske kuće "Thierry Mugler". Haljina je posebna jer ne samo da ima umetnutu belu boju tkanine u crnu, nego i zbog toga što jedan deo na struku potpuno nedostaje i ističe Dajanin tanki struk.

Haljina je bez rukava i uskog pencil kroja, a s prednje strane na dnu ima izrez i malo nas podseća na Yin i Yang simbol. Šik izgled haljini daju i srebrne nitne postavljene uz izrezane delove.

Glumici ova haljina stoji kao salivena i samo dodatno naglašava njene mišičave ruke i noge. Da bi haljini dala romantičarski prizvuk, Dajana je uz nju kombinovala bele sandale s kaišićima koji su napravljeni od jednostavnog čvora.

Iako bele sandale često mogu da budu pogrešno napravljene ove, koje pripadaju kolekciji brenda "Alexandre Birman" u modelu White Clarita, provereno su elegantne i zaokružile su čitav Dajanin look.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/Bojan Guliver/Splash News
Tagovi: dajana kruger