Spremna za bal: Lusi Lu u bajkovitoj cvetnoj haljini mami poglede

Spremna za bal: Lusi Lu u bajkovitoj cvetnoj haljini mami poglede

Autor: | 28/09/2016

0

Lusi Lu u zadnje vreme nemamo često priliku da vidimo, ali svaki put kad se to desi glumica iznova oduševi svojim ženstvenim izdanjima koja se izdavjaju po neobičnim šik detaljima.

Zvezda filma "Čarlijevi anđeli" donela je na crveni tepih dašak proleća kada je na Wing Gala večeri u Njujorku prošetala u bajkovitoj floralooj haljini.

Lusi je oduševila sve prisutne u dugačkoj asimeričnoj haljini na jedno rame koja pada uz leđa i prati liniju tela poput dugačke venčanice. Svetlo roze svilena haljina izgledala je kao da je oživela uz pomoć oslikanih cvetova i ljubičastih, belih i plavih detalja po njoj. Ovaj svečani materijal sa prednje strane podvrnut je da odstoji, pa izgleda kao da otkriva podsuknju istog čarobnog dezena.

Niska besprekorna punđa na stranu, pomogla je da se haljina što više istakne kao i prirodna šminka za koju se glumica odlučila, dok su srebrne minđuše i narukvica dodali na glamuru.

Jedina zamerka na Lusin stajling jeste torbica koja svojim dizajnom savršeno odgovara prilici, ali ne obavezno i svojim dezenom. Da li se i vi slažete?

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/N.P. guliver/cover images
Tagovi:

Pročitajte još

Najnovije vesti