Top 6 destinacija za venčanje iz snova

Top 6 destinacija za venčanje iz snova

Autor: | 16/01/2014

0

Mnogi parovi maštaju o venčanju u inostranstvu, i to na nekoj romantičnoj destinaciji. Prema izboru sajta CruiseShipsNews.com, postoji šest idealnih za tu priliku.

Predstavljamo vam mesta na kojima je najlepše reći sudbonosno “da”.

Skopelos, Grčka

Ovo najzelenije ostrvo Grčke popularna je lokacija za snimanje filmova zbog bujne vegetacije i prelepih plaža.

Ako odlučite da ga posetite radi venčanja, jedan dan odvojite za obilazak ostrva brodićem, jer ćete ga tako najbolje upoznati.

Kuredu ostrvo, Maldivi

Ništa nije tako romantično kao beli pesak na plaži. Ovo drugo po redu najveće ostrvo na Maldivima sigurno će vas zadiviti.

U parčetu raja možete organizovai savršeno venčanje, ali i uživati u ronjenju, golfu, spa-centrima i, naravno, bistroj vodi Indijskog okeana.

Venecija, Italija

Venecija je oduvek bila utočište ljubavnika. Sačinjena od 118 minijaturnih ostva, povezanih divnim mostovima, to je jedna od najromantičnijih destinacija na svetu.

Las Vegas, SAD

Divlji noćni život, uzbudljive aktivnosti i čuvene kapele za venčanja mnoge su do sada ubedile da na “ludi kamen” stanu baš ovde, i to pred svedokom u vidu imitatora Elvisa Preslija.

Ovde možete doživeti najuzbudljiviji provod i na atipičan način uploviti u bračne vode.

Škotska, Velika Britanija

Ako sanjate o venčanju iz bajke, Škotska je destinacija za vas. Ovde možete iznajmiti čitav zamak i u njemu proslaviti brak kao princ i princeza.

Dubrovnik, Hrvatska

Dubrovnik u Hrvatskoj idealna je destinacija za vas ako volite nešto aktivniji odmor. Ako planirate venčanje ovde, divni pejzaži, stari centar grada i prelepe plaže svakako su razlog više da ga odaberete.

izvor: CruiseShipsNews.com

Foto mladenaca: CROPIX,  Zvonimir Barišin

Komentari (0)

Loading
Goca hellomagazin

Pročitajte još