Luj Viton otvara u septembru izložbu u Londonu

Luj Viton otvara u septembru izložbu u Londonu

Autor: | 31/07/2015

0

U modno-umetničkom projektu kuća "Luj Viton" je odlučila da nastavi priču započetu kolekcijom jesen/zima 2015. i prethodnom izložbom nazvanom "Luj Viton serija 2 – prošlost, sadašnjost i budućnost", koja je predstavljena rimskoj publici pre nešto više od dva meseca, a najnovija izložba nosi naziv "Series 3" i krajem septembra biće otvarena u Londonu.

Veličanstvena izložba posvećena jednoj jedinstvenoj reviji zauzeće tri sprata i ukupno 13 dvorana nekadašnje poslovne zgrade nedaleko od Somerset House centra. Revija Nikolasa Geskijera neprestano će biti emitovana na ogromnim ekranima preko čitavog zida, što ćesigurno izazvati oduševljenje među posetiocima.

- Živimo u digitalnom dobu koje omogućuje da se modne revije prenose uživo i već za svega par sekundi postaju dostupne gledaocima širom sveta. Zadatak naše izložbe je da prenesemo atmosferu s revija, i učinimo ih što stvarnijima - kaže Geskijer.

Dodatno iznenađenje izložbe krije se u čitavoj galeriji fotografija reklamne kampanje koju su snimili Jirgen Teler i Brus Veber, koja će se prostirati u nekoliko soba.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Louis Vuitton hellomagazin