Tilen Blondo – nova Kejt Mos

Tilen Blondo – nova Kejt Mos

Autor: | 18/08/2015

0

Kada joj je bilo jedva deset godina, Tilen Blondo doživela je nešto o čemu mnogi stariji i poznatiji modeli mogu samo da sanjaju – pozirala je za “Vog”. Međutim, fotografije objavljene u francuskom izdanju čuvenog magazina tada nisu naišle na odobravanje javnosti, jer je devojčica na njima imala dubok dekolte, zlatne sandale s visokim štiklama, kratku suknju, previše šminke, crveni lak, pogled pun prkosa, a uz sve to je zavodljivo ležala na neraspremljenom krevetu u posteljini s leopard printom.

Pričalo se da je zbog tih kontroverznih slika urednica pariskog "Voga" sklonjena sa svoje pozicije. No, prašina se vremenom slegla, a mala lepotica nastavila je da radi u industriji u kojoj je prisutna još od svoje četvrte godine, kada ju je na ulici zapazio Žan Pol Gotje. Ubrzo nakon toga postala je zvezda njegove revije, a pojavila se i u nekoliko kampanja poznatih modnih kuća. Tilen danas ima četrnaest godina i stekla je pravo da bude zvanično zaposlena kao model u IMG agenciji.

Nedavno smo je videli na naslovnoj strani „Tin Voga“, u kojem je otkrila kako bi volela da jednog dana postane i glumica. Uzor joj je Anđelina Džoli, mada je modni svet već naziva naslednicom Kejt Mos.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić Twitter
Tagovi: moda vog

Pročitajte još

Najnovije vesti