Balmain i H&M: Pogledajte kompletnu kolekciju modne saradnje iz snova

Balmain i H&M: Pogledajte kompletnu kolekciju modne saradnje iz snova

Autor: | 15/10/2015

0

Pre nekoliko meseci brend “H&M” udružio je snage sa francuskom kućom “Balmain”, a konačno imamo priliku da vidimo i njihovu zajedničku kolekciju na koju je svet mode dugo čekao.

Linijom, koja će od 5. novembra biti dostupna u buticima širom sveta i koja se ističe pop šarmom i uličnim stavom, prevladavaju crna boja, koža, zlatni detalji i masivniji nakit.

Olivije Rusting, kreativni direktor kuće “Balmain”, najzaslužniji je za lansiranje jednog od najvrelijih trendova sezone, koji uključuje i odeću zasnovanu na vojničkom stilu i predimenzioniranim ramenima u fazonu osamdesetih.

U isto vreme je raskošan i jednostavan, senzualan i energičan. “Balmain” je izrastao u pravi fenomen pop kulture i usko je povezan sa svetom šou-biznisa, pa odeću sa ovim potpisom rado nose Bijonse, Rijana, Kejt Mos i druge superzvezde.

- Želim da se obratim svojoj generaciji, to mi je kao dizajneru glavni cilj. "H&M" mi pruža jedinstvenu priliku da sve njih upoznam s "Balmain" svetom, ponudim im komad sna i pokrenem globalni HMBalmaniation – pokret zajedništva. Saradnja mi je bila potpuno prirodna. "H&M" je brend s kojim se svi povezuju i koji poziva na jedinstvo, što je bio i moj osnovni motiv - rekao je Rusting.

Kompanija “H&M” često sarađuje sa “houte couture” brendovima. Pre kuće “Balmain”, udruživali su kreativne snage sa mnogim zvučnim imenima modne industrije, kao što su Izabel Maran, Stela Mekartni, Karl Lagerfeld, Roberto Kavali. Aktuelnu kolekciju upotpuniće i posebna mirisna nota u limitiranom izdanju.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić H&M
Tagovi: Balmain H&M

Pročitajte još