#MercatorDesignersChristmasTrees: Marija Šabić izlaže u Mercator Centru (video)

#MercatorDesignersChristmasTrees: Marija Šabić izlaže u Mercator Centru (video)

Autor: | 27/11/2015

0

Mercator Centar u Novom Sadu i Beogradu biće domaćin od 1. decembra unikatne izložbe dizajniranih jelki pod nazivom "Desingers Christmas Trees".

Izložbu organizuju Serbian Fashion Week i magazin Hello!.

Svoju jelku, specijalno dizajniranu za ovu priliku predstaviće Marija Šabić, modni dizajner iz Srbije, koja se usavršila u kreiranju visoke mode za žene u vidu večernjih, dnevnih haljina i venčanica.

Marija Šabić je dobro poznata po uvek novim načinima predstavljanja ženskog tela. Ona veruje u senzualnu vezu između neobičnih kombinacija. Uvođenjem dela različitih umetnika sa različitim umetničkim pozadinama u svoja dela, Marija je dostigla jedinstveni nivo elegancije, ženstvenosti i seksualnosti. Svoj modni atelje “Fara” osnovala je 1982. godine. Učestvovanjem u različitim domaćim i svetskim modnim događajima, Marijina strast prema lepoti i umetnosti je izašla na videlo. Kroz uspešnu saradnju sa Miss Yu kompanijom, Marija je postala oficijalni dizajner večernjih toaleta za predstavnice Srbije na Miss World, Miss Universe i Miss Europe takmičenjima.

Marijinu, kao i ostale dizajnirane jelke svi posetioci Mercator Centra mogu videti od 1. januara u Beogradu odnosno od 2. januara u Novom Sadu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs printscreen