Ana Bebić: Šarm i pozitivan stav

Ana Bebić: Šarm i pozitivan stav

Autor: | 14/07/2012

0

Pop pevačica Ana Bebić pre više od četiri godine donela je veliku životnu odluku. U želji da postane slavna pevačica posle učešća u takmičenju „Operacija trijumf“ preselila se iz rodnog Metkovića u Beograd, gde je započela muzičku karijeru. Posle nekoliko singlova, Ana je odlučila da postane pevačica novooformljenog „FM benda“ koji pored nje čine i Anin dečko Filip Miletić i njegov dugogodišnji saradnik Miloš Roganović. Zaljubljenom paru je zajednički rad doneo više vremena koje će provoditi skupa. Do sada su zbog obaveza često bili na različitim stranama. Njihova veza opstala je uprkos nekim razlikama koje su se isprečile između njih. Prošlog leta raskinuli su na nekoliko meseci, ali su posle jednog susreta u Crnoj Gori shvatili da ne mogu jedno bez drugog i obnovili su romansu. Od tada se čvrsto drže zajedno i spremni su da osvoje estradni vrh.
Ana je nedavno prošla kroz najteži životni period kada je u jednoj novosadskoj diskoteci, u kojoj je te večeri nastupala, život izgubila njena najbolja drugarica Milena. Teške scene često joj se vraćaju pred oči, ali Ana o svojoj drugarici ne misli kao da je više nema, već svakog dana očekuje njen poziv da zajedno popiju kafu. Da nastavi dalje, osim članova pordice, pomogao joj je i izabranik Filip koji nije dozvolio da klone duhom.

Otkako se pojavila na sceni, osim dobrim glasom Ana je skrenula pažnju na sebe i svojim stajlingom. Neobične frizure njen su zaštitni znak, a bela potkošulja je neizostavni odevni predmet bez koga ne može.
- Svoj stil bih definisala kao urbani, mešavina je svega i svačega, on je sve ono što me inspiriše. Devojka sam od momenta, oblačim se onako kako se u tom trenutku osećam. Volim što je scena sastavni deo mog života, pa kada radim, mogu da ponesem sve o čemu sam kao devojčica maštala. Omiljeni komad garderobe mi je bela majica na bretele, one koje liče na potkošulje. Takve majice stalno nosim, bez obzira šta oblačim. Kad god odem u šoping, njih obavezno kupim.
Koga smatrate modnom ikonom?
- Gven Stefani, i zbog toga moj stil podseća na njen. Pratim je otkako se pojavila na sceni, fantastična je.
U čemu se najbolje osećate?
- Kada izlazim u grad, najlepše se osećam u farmerkama ili pantalonama sa visokim strukom, običnoj majici i cipelama sa visokom potpeticom. Kod kuće volim da budem u trenerci ili širokim pantalonama.

Često ste menjali boju kose i poneli ste mnoge neobične kreacije. Dokle ste spremni da idete u eksperimentisanju?

- Kosa i služi tome da bi se od nje nešto pravilo, zbog čega ćemo uvek drugačije izgledati. Uživam u promenama i ne plašim se eksperimentisanja. Najdalje sam otišla pre pet godina kada sam se sama ošišala do glave. Bila sam ljubičasta, smeđa, crna, sada sam plava. Kosa i lude frizure su moj zaštitni znak. Najbolje se osećam kada imam kratku kosu, ali volim dugu jer mi daje mogućnost za razne kreacije.
Usklađujete li garderobu sa članovima vašeg benda kada nastupate?
- Bitno nam je da budemo usklađeni. I oni najviše vole bele majice i ne boje se eksperimentisanja, naročito Miloš koji voli da se igra bojama.  Filip ima svoj stil i teško je uticati na njega da nešto promeni. Pre nastupa kažem im koje ću boje nositi da bi oni mogli da se usklade.


Da li vam je bitno mišljenje dečka Filipa o vašem izgledu?
- Naravno da mi je bitno. Filip je osoba koju u svakom trenutku želim da zadivim. Zbog toga se trudim da uvek izgledam najbolje, kako za njega tako i za sebe.
Koja je prednost, a koja mana raditi sa dečkom?
- Do sada nisam pronašla nijednu manu. Pozitivno je to što ćemo mnogo vremena provoditi zajedno, što ranije nismo mogli. Nekada sam manom smatrala to što je u studiju dok snimamo pesmu prema meni bio zahtevniji nego prema ostalim pevačima, ali mi sada to ne smeta jer sam svesna da na taj način želi da iz mene izvuče najbolje. Opušteniji je u saradnji sa mnom nego sa drugim kolegama.

Intervju: Sandra A. Rilak
Foto: Miša Obradović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin