Kaja Gerber u novoj Šanelovoj kampanji snimljenoj u stanu Koko Šanel

Kaja Gerber u novoj Šanelovoj kampanji snimljenoj u stanu Koko Šanel

Autor: | 27/02/2018

0

Ako ste na trenutak pomislili da gledate u staru Šanel kampanju sa Sindi Kraford u mladim danima u glavnoj ulozi, prevarili ste se, gledate u Kaju Gerber, ćerku modne ikone koja izgleda sjajno na novim vizualima pariske modne kuće.

Foto Chanel

 

Reč je o novoj proleće/leto 2018 kampanji za novu kolekciju Šanel torbica koja je snimljena u gotovo netaknutom stanu Koko Šanel. Na trenutak smo se vratili u prošlost i videli Rue Cambon stan kako udiše punim plućima nove kreacije najpoznatije dizajnerke svih vremena.

Ova velika modna kuća predstavila je tri različita modela torbi, od kojih smo već upoznati sa Gabrielle Hobo modelom koji sve češće možemo videti u vlasništvu poznatih fašionistkinja, a polako i sigurno zauzima svoje mesto pod suncem u domenu "kultna torba".

Drugi model koji nije predstavljen kao da će ikada postati it torba je Vanity Case kojeg već nekoliko sezona možemo videti u različitim bojama i teksturama prebačenu preko ramena poznatih influenserki i trendseterki.

Treća, ujedno i zadnja torba predstavljena u kampanji je klasična Flap Bag u nešto drugačijem izdanju - dolazi kao dve spojene torbice izrađene od vinila u pastelnim bojama.

hellomagazin.rs Guliver/Cover/Chanel

Pročitajte još

Najnovije vesti