One su "hodale po vodi": Kendal Džener i Bela Hadid u magičnoj Fendi bajci u srcu Rima

One su "hodale po vodi": Kendal Džener i Bela Hadid u magičnoj Fendi bajci u srcu Rima

Autor: | 08/07/2016

0

Fendi revija održana u četvrtak 7. jula u Rimu definitivno ulazi u istoriju!

Luksuzna italijanska modna kuća proslavila je 90. rođendan ovom nezaboravnom modnom revijom održanoj u sklopu Nedelje visoke mode u Parizu.

Modna elita okupila se u Rimu oko Fontane di Trevi kako bi prisustvoval neverovatnoj modnoj pisti koja je učinila da modeli "hodaju po vodi".

Nekadašnje Fendi lice Kendal Džener otvorila je reviju, dok joj je društvo ne reviji pravila i nazaobilazana Bela Hadid. Malim umetničkim delima Karla Lagerfelda iz kolekcijie nazvane Legends and Fairy Tales odlično je pristajala scene fontane iz 18-og veka i penušava voda koja se nalazi iza i ispod scene. Fendi upečatljivi detalji i igranje sa krznom uspeli su da poverujemo u svet magije.

Modeli su bili romantični, razigrani, šik, bajkoviti, što ne čudi jer je Karl inspiraciju za ove kreacije pronašao u ilustracijama danskog umetnika u bajci East of the sun and west of the moon.

Svoje oduševljenje na društvenim mrežama podelile su i modeli Bela Hadid i Kendal Džener.

- Neverovatno i nestvarno iskustvo zatvaranje moje prve Fendi revije na Trevi fontani. Vou! - napisala je Bela na Instagramu. Dok se Kendal setila ove večeri kao "jedne od najlepših revija ikada".

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/gettyimages