Trikotaža za hladne dane: Klaudija Šifer lansirala svoju prvu samostalnu kolekciju

Trikotaža za hladne dane: Klaudija Šifer lansirala svoju prvu samostalnu kolekciju

Autor: | 07/09/2016

0

Kada ste Klaudija Šifer, supermodel koji je dostigao status i slavu modne ikone, i imate jedno od najprepoznatljivijih imena i lica na svetu vaš stil i ukus se ne dovodi u pitanje. Bilo je samo pitanje vremena kada ćete lepa manekenka podeliti svoje znanje i iskustvo i pretočiti ga u fashion kolekciju. Klaudija je lansirala svoju prvu samostalnu liniju koju čine 40 luksuznih modela od trikotaže.

Naravno, ovo nije prva "izletanje" slavnog modela u dizajnerske vode, Šifer je nekoliko puta sarađivala sa TSE brendom koji dizajnira modele od kašmira.  Ali, za razliku od bilo čega drugog što je radila, ova Claudia Schiffer Knitwear linija posebnu pažnu posvećuje detaljima što je izdvaja od ostalih modela na tržištu. Džemperi sa printom i balon rukavima donose osvežavajuće novu siluetu, dok ve izrazi i tračice oko okovratnika donose seksepilnu notu.

- Volim da nosim nosim slojevite kombinacije, farmerka sa košuljom, džemperom od kašmira i mnogo zanimljivih aksesoara. Uklapam odeću tako da mogu da je nosimo od šetnje sa decom do poslovnih sastanaka - kaže Klaudija.

Фотографија корисника @supermodel_claudia_schiffer дана 5. Сеп 2016. у 6:03 PDT

Фотографија корисника @supermodel_claudia_schiffer дана 5. Сеп 2016. у 6:02 PDT

Фотографија корисника @supermodel_claudia_schiffer дана 5. Сеп 2016. у 5:58 PDT

Фотографија корисника @supermodel_claudia_schiffer дана 5. Сеп 2016. у 6:02 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/N.P. instagram/Claudia Schiffer

Pročitajte još

Najnovije vesti