Mirka Vasiljević i Dragana Mićalović ponele iste čizme: Glumice obožavaju model iz 2000. godine i to sa jednim razlogom

Mirka Vasiljević i Dragana Mićalović ponele iste čizme: Glumice obožavaju model iz 2000. godine i to sa jednim razlogom

Autor: | 21/03/2024

0

Čizme Mirke Vasiljević i Dragane Mićalović su apsolutni hit 

Givenchy Shark Boots, čizme sa skrivenom petom, bile su pravi fenomen od 2012. do 2015. godine, kada su se pojavile na nogama Kim Kardašijan i doživele potpuni vrhunac, a sada su iste čizme ponele Mirka Vasiljević i Dragana Mićalović.

Boško Karanović

 

Iako smo bili prilično ubeđeni da će ove čizme kad-tad izaći iz mode, Givenchy ih je u septembru ponovo lansirao, a onda im Kajli DženerVenus Vilijams, Dua Lipa i mnoge druge poznate dame nisu odolele.

Naše poznate ličnosti, takođe, nisu ostale imune na ovaj komad obuće, pa smo ih tako videli sinoć na glumici Dragani Mićalović koja je iznela model Givenchy Shark Boots u crnoj boji.

Pročitajte: ON je bio verenik Dragane Mićalović - Nije joj smetalo što iz braka sa pevačicom ima troje dece, ludo ga je volela

Glumica je odlučila da iskombinuje čizme sa sivim džinsom i crnom ležernom jaknicom, tako da je dala odličnu ideju svim damama koje misle da ove čizme nisu za ležernu i opuštenu varijantu tokom dana.

Boško Karanović

 

S druge strane, Givenchy trendu nije odolela ni Mirka Vasiljević koja se pojavila na dva društvena događaja i na oba mesta ponela Givenchy Shark Boots, a dame posebno vole ovaj model jer izdužuje noge i čine liniju vitkom.

Za jednu priliku Mirka je odabrala crni model  koje su se savršeno uklopile uz njen crni kaput koji je išao sve do ispod kolena.

Pročitajte: ON je bio verenik Dragane Mićalović - Nije joj smetalo što iz braka sa pevačicom ima troje dece, ludo ga je volela

Druga Mirkina kombinacija bila je kratka lepršava haljinica, koju je uklopila uz Givenchy čizme, ali ovog puta u bež boji.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Inače, Givenchijeva kultna čizma, doživela je nekoliko iteracija otkako je prvi put predstavljena 2012. godine.

Pročitajte: Mirka Vasiljević menja život iz korena - Vujadin je morao ovo da prihvati

Privlačnost stila do kolena može se pripisati tome što vizuelno produžava noge, sa petom od 8,89 centimetara, skrivenom ispod visokog kožnog stuba.

​Otkako je Metju M. Vilijams preuzeo ulogu kreativnog direktora 2020. godine, čizme Shark su ponovo osmišljene sa širokim  dodatkom pri vrhu: katancem Givenchi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GIVENCHY (@givenchy)

 

Bilo da je u srebrnoj, zlatnoj ili crnoj boji, dodir metala pruža oštar ukras.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel, Milan Maričić /ATA Images

Pročitajte još