Ljubavni horoskop za 13. septembar: Strelčevi, nalazite se pred odlukom koju želite da saopštite partneru

Ljubavni horoskop za 13. septembar: Strelčevi, nalazite se pred odlukom koju želite da saopštite partneru

Autor: | 13/09/2020

0

Šta predviđa dnevni ljubavni horoskop za 13. septembar?

Ovan

Početak ovog perioda donosi razne strahove, brige, sumnju, ljubomoru i obeshrabruje. Preterano ćete analizirati svaku situaciju. Učinite sve što možete da se napeta situacija ne pogorša. Frustracije vrlo lako dovode do sukoba, zato budite oprezni! U drugoj polovini ovog perioda situacija u vašoj vezi postaje opuštenija i pozitivnija. Tada će vas privlačiti zajedničke duhovne ili kulturološke teme. Može se desiti i da se upustite u romansu s nekim ko je iz udaljene zemlje ili bi se mogli odvažiti na put zbog ljubavi.

Bik

Dolazi vam jako zanimljiv period. Očekuje vas dosta lepih dešavanja, pogotovu kada je reč o slobodnim osobama. Vrlo je verovatno da će neko prijateljstvo prerasti u ljubav, a takođe vas zanimljiva poznanstva očekuju i preko prijatelja. Zato nemojte biti previše stegnuti i prepustite se radosnicama i talasima ljubavi. Osim toga, sada je pravi trenutak da isprobate i sve čari sastanaka na slepo, ukoliko imate nameru da uradite nešto što inače ne biste. Vodite računa o tome da svoja osećanja jasno komunicirate kako neki vaš blizak prijatelj ne bi pomislio da želite nešto više, jer to može ugroziti vaš odnos. Zauzeti pripadnici ovog znaka biće razapeti između toga da bi trebalo da budete ozbiljni i odgovorni partneri i toga da želite da se opustite i zabavite. Ako niste spremni za neki ozbiljniji odnos, onda to ukažite partneru. Iskren i otvoren razgovor je jako važan i samo tako ćete i uspeti da sačuvate svoj odnos.

Pročitajte: Godišnji horoskop za 2020. godinu

Blizanci

Delujete vrlo privlačno i inspirisani ste za novu emotivnu ulogu, ljubavnu romansu ili strasnu vezu. Novi događaji unose lagani nemir u Vaš porodični ili ljubavni život. Pod uticajem snažnih emocija često menjate svoje raspoloženje ili odluke. Ali, talas novih i uzavrelih emocija predstavlja put do zajedničke sreće. Važno je da usrećite svog partnera ili da osećate uzajamnu naklonost. U ljubavnoj perspektivi, dobro se dobrim vraća. Imate utisak da lako osvajate različite osobe koje pobuđuju Vašu emotivnu pažnju. Ukoliko ste mladi ili slobodni, uživajte u novim susretima u skladu sa svojim emotivnim potrebama. Slobodno pomerite neke dosadašnje granice i uspostavite nove kriterijume vrednosti u zajedničkom ili ljubavnom životu.

Rak 

Ako ste u vezi: Sa bračnim ili emotivnim partnerom ćete moći da se usaglasite oko svega što je važno da bi vaš odnos funkcionisao bez većih teškoća. Mada nećete biti u mogućnosti da sa partnerom provodite onoliko vremena koliko biste želeli, vreme koje utrošite na druge stvari pokazaće se korisnim za oboje, jer će vam doneti materijalnu korist na duži rok. Biće vam potrebna podrška i razumevanje od strane voljene osobe, na šta nećete nailaziti uvak kada vam zatreba ali će ipak u najvažnijim trenucima partner biti uz vas. Potrebno je da poradite na ostvarivanju zajedničkih ciljeva, jer ćete imati povoljne okolnosti u vezi toga, što će doprineti skladnijom odnosima izmađu vas dvoje.

Ako ste slobodni: Biće vam teško da priđate osobi koja vas već duže vreme privlači jer nećete biti sigurni kako da se postavite i da li će vaš nastup biti uspešan. Kada se konačno odlučite da to učinite, shvatićete da je ta osoba zainteresovana za nekog drugog ili je nedavno ušla u vezu. Nakon toga ćete se naći na meti osobe koja je u vas zaljubljena i koja će vas proganjati i pokušavati da vas uveri kako vam je idealni partner. Vama će to biti suviše, a potencijalni udvarač vas neće ni privlačiti.

Dnevni ljubavni horoskop za 13. septembar za preostale znake pronađite na sledećoj strani

Lav

Neko Vas uporno nagovara da prihvatite novo ili kompromisno rešenje, ali Vi sumnjate u pozitivnu stranu nečije priče. Ne volite kada neko na Vas vrši psihološki pritisak i iritira Vas partnerovo ponašanje. Imate utisak da voljena osoba vešto koristi »zaobilazan način« da ostvari svoje namere, što dodatno podstiče Vaše emotivno nezadovoljstvo. U rešavanju ljubavnih dilema dobra volja, nežnost ili pažnja, predstavljaju najbolji odgovor na različite zamke zajedničkog života. Ljubavnu romansu treba pažljivo negovati, bez uzajamne iskrenosti i razmene osećanja ona gubi svoju snagu i značenje. Razmišljate u pozitivnom pravcu i nemojte dozvoliti da Vam promiču nove čari i »mala« emotivna zadovoljstva. Ako ste mladi ili slobodni, prihvatite nečije udvaranje i odgovorite na »ljubavne signale«.

Devica

Iznenadne promene u partnerovom ponašanju ili veliki izlivi emocija u Vama pobuđuju i novu sumnju. Pokušavate da shvatite, šta se dešava sa voljenom osobom kada se ne nalazi u Vašoj blizini i dometu. Nemate kompletan uvid u nečije ponašanje i ne volite sporednu ulogu. Ponekad i »male stvari« imaju »veliku čar«, ako ih pravilno vrednujete. Spontanost u izražavanju osećanja deluje pozitivno na Vaš ljubavni odnos. Ukoliko ste slobodni, postoji osoba koja Vas podstiče na maštovitije emotivno izražavanje. Priželjkujete snažne izlive ljubavi i imate dobar predosećaj u odnosu sa voljenom osobom.

Pročitajte: Ovo su najbolji datumi za venčanje u 2020. godini

Vaga

Stalo Vam je da prevazidjete »emotivnu krizu« i nalazite se pred novom odlukom koju želite da saopštite voljenoj osobi. Ipak, Vaš partner izražava jasno negodovanje i pokušava da Vas uveri u drugačiji način razmišljanja. Razgovor, dobronamerni saveti ili podrška bliskih prijatelja, uvek deluju pozitivno na Vaše raspoloženje. Emotivne dileme je moguće razrešiti, ali kroz određeno vreme kada se utisci i osećanja iskristališu. Privremeno udaljavanje od voljene osobe treba da Vas podstakne na dobro rešenje. Nema potrebe da zaoštravate ljubavni odnos, pokažite više razumevanja za svog partnera i zadovoljstvo će biti obostrano. Ako ste mladi ili slobodni, novi ljubavni susreti i kontakti deluju kao »zamena« za neke neostvarene želje koje imate. Na sreću, očekuje Vas dobar ljubavni epilog.

Škorpion

Za vas je ovo srećan period za ljubavni život. Ali, ovo je takođe i povoljan period za samoanalizu i za istraživanje dubljih nivoa, a to su problemi u odnosu koje je inače teže razumeti. Neko od vas će biti usmeren na istraživanje spiritualnih ili kulturoloških tema, traženje i otkrivanje istine u dvoje i, zašto da ne, otkrivanje sveta zajedno kroz “ljubavno carstvo i svetove”. Može se raditi o ljubavima koje su udaljene, o ljubavnoj priči sa nekim ko živi na drugom kraju sveta, ili jednostavno, o romantičnom putovanju u dvoje.

Dnevni ljubavni horoskop za 13. septembar za preostala četiri znaka zodijaka pronađite na sledećoj strani

Strelac

Stalo Vam je da prevaziđete nemir ili »emotivnu krizu«, tako da se nalazite se pred novom odlukom koju želite da saopštite dragoj osobi. Moguće je da partner izražava negodovanje i pokušava da Vas uveri u drugačiji način razmišljanja. Privremeno udaljavanje od voljene osobe ili emotivna distanca treba da Vas podstakne na dobro rešenje. U rasvetljavanju ljubavnih dilema, važno je da sačuvate unutrašnju energiju i psihološku ravnotežu. Sve se dobro rešava, po principu dogovora i uz zajedničku emociju. Učinite sve što je potrebno da sačuvate svoju ljubavnu sreću i osobu do koje Vam je stalo. Ako ste mladi ili slobodni, česti ljubavni susreti i kontakti više deluju kao »zamena« za neke neostvarene želje koje imate. Na sreću, očekuje Vas dobar ljubavni epilog uz zajedničko zadovoljstvo.

Jarac

Delujete napeto u ljubavnom odnosu, ne dopada Vam se psihološki pritisak koji osećate i iritira Vas partnerovo ponašanje. Zbog emotivne nesigurnosti imate potrebu da proveravate svog partnera, pokušavate da utvrdite sličnosti i razlike koje Vas udaljavaju. Proverite svoje emotivne sumnje na vreme i preuzmite inicijativu. Ukoliko ste slobodni, neko će Vas šarmirati svojom atraktivnom pojavom ili neobičnim stilom udvaranja. Izuzetno Vas privlači kombinacija emotivne, strasne i intelektualne veze, ali osobi koja se nalazi u Vašem društvu nešto od toga nedostaje. Nema potrebe da komplikujete svoj emotivni odnos ili da postavljate »stroge uslove«, koje neko ne može da ispuni.

Pročitajte: Mesečni horoskop za septembar - Nekome se smeši povišica, a nekome veridba

Vodolija

U skladu sa svojom pozitivnom orijentacijom delujete vrlo zanosno i vodite aktivan društveni život, tražite dobru priliku da ostvarite nove ili neobične ljubavne kontakte. Prvi utisak, dosta govori o Vašem raspoloženju i namerama. Povremeno delujete kao Vaše emotivno interesovanje za određenu osobu nije trajnog karaktera. Ne želite da se opterećujete emotivnim vezivanjem i smišljate razne izgovore, kako biste opravdali svoje ponašanje u nekim delikatnim situacijama. Ipak, neko u Vama pokreće topla osećanja i navodi Vas na zajedničke planove. Imponuje Vam saznanje da se nalazite na »meti« radoznalih pogleda ili u sferi nečijeg interesovanja, slobodno izrazite svoja osećanja i emotivne namere. Kvalitet koji proističe iz ljubavne veze predstavlja Vašu intimnu sreću, a odnos sa bliskom osobom najviše utiče na Vaš dobar izgled, unutrašnji sjaj i samopouzdanje koje osećate.

Ribe

Porodični izazovi će dobrim delom zaokupljati vašu pažnju u privatnom životu. Oni u vezama balansiraće između partnera i porodice s tim da će im odnos s voljenom osobom malo zapinjati. Samci će ostati kod kuće.

Dnevni ljubavni horoskop za 13. septembar preuzet je sa sajta astrolook.com

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty

Slične Vesti