Emitovan dokumentarac o životu Kristijana Ronalda: Zarađivao je 300 evra i vozio se metroom

Emitovan dokumentarac o životu Kristijana Ronalda: Zarađivao je 300 evra i vozio se metroom

Autor: | 02/04/2015

0


Kristijano Ronaldo jedan je od najplaćenijih sportista sveta, a u medijima ga prati imidž umišljene i razmažene zvezde, koja se previše brine o svom fizičkom izgledu i koja se razmeće bogatstvom. Međutim, najbolji fudbaler sveta kao dečak živeo je veoma skromno. Nedavno je na portugalskoj televiziji emitovan dokumentarni film o kapitenu fudbalske reprezentacije ove države u kojem je istaknuto da je njegova stipendija, kada mu je bilo 16 godina, iznosila 300 evra, te da je novcem raspolagala njegova majka Marija.

U dokumentarnom filmu prikazan je i prvi intervju koji je današnja zvezda kraljevskog kluba iz Madrida dala 2001. godine. Kristijano je tada bio jedan od talenata u omladinskoj školi lisabonskog "Sportinga".

U filmu se pominje kako je Ronaldo 2001. bio smešten u hotelskoj sobi s ostalim dečacima. U sobi nije bilo kupatila, a mladi fudbaler na treninge je u društvu kolega odlazio metroom. Dve godine kasnije Ronaldo je prešao u "Mančester junajted", a od 2009. član je madridskog "Reala".

Autor: Life Content
Foto: Cristiano Ronaldo / Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti