Zdravko Čolić priredio nezaboravan spektakl u Mostaru

Zdravko Čolić priredio nezaboravan spektakl u Mostaru

Autor: | 21/06/2015

0

Regionalna zvezda Zdravko Čolić sinoć je priredio trosatni spektakl na stadionu "Pod Bijelim Brijegom" u Mostaru. Pri izlasku na binu  Čola je srdačno pozdravio prisutnu publiku svih generacija, kako iz BiH , tako i iz zemalja u regionu.
- Bog nas je pogledao i oterao kišu - rekao je između ostalog Čolić.
Svoj peti koncert u Mostaru Zdravko Čolić je započeo pesmom "Sinoć nisi bila tu", a onda su sledili njegovi klasici "Ti si mi u krvi", "Jedna zima sa Kristinom", "Glavo luda", a publiku je imala priliku da uživa i u njegovim novim hitovima kao što su "Što ti dadoh" i "Vatra i barut".
- Ja sam stari Mostarac u smislu dolaska u ovaj grad jer ovdje imam prijatelja, porodice i svega ostalog. Svaki moj koncert u gradu na Neretvi meni je uvijek drag. Osjećam se kao čovjek koji je tu živio - istakao je Čolić.
Njegov nastup pratile su atraktivne plesačice, a kao specijalna gosća nastupila je hrvatska violončelistkinja Ana Rucner. Čolić nastavlja svoju uspešnu turneju, a sledeće stanice na kojima ga publika sa nestrpljenjem očekuje su Podgorica, Vrnjačka banja, Opatija, Ohrid, Budva...

Delić atmosfere iz Mostara...

Posted by Zdravko Colic on Saturday, 20 June 2015

Autor: Hellomagazin.rs
Foto: Željko Miličević/Klix.ba

Komentari (0)

Loading
Marija Milenković hellomagazin
Tagovi: zdravko čolić