Vlado Georgiev predstavio spot za pesmu "Iskreno"

Vlado Georgiev predstavio spot za pesmu "Iskreno"

Autor: | 08/03/2014

0


Čuveni kantautor kojeg obožavaju pripadnice lepšeg pola, Vlado Georgiev, snimio je novi spot za pesmu “Iskreno” koja se nalazi na njegovom poslednjem albumu “Daljina”.

Zanimljivo je da je scenario video ostvarenja osmislio sam Vlado koji u njemu “glumi” samog sebe, a u ulozi pratećeg benda pojavljuju se atraktivne devojke. Pored njih, u snimanju ovog visokobudžetnog spota učestvovali su i ljubitelji Vladove muzike koje je on sam pozvao putem društvenih mreža, a sam spot je snima na nekoliko lokacija u Beogradu.

- Pesma “Iskreno” već uveliko je popularna, u šta sam se uverio na turneji koja je još uvek u toku, ali imajući u vidu da se danas pesme više “gledaju” nego što se slušaju, hteo sam da spot za ovu pesmu snimim tek pošto ona zaživi. Siguran sam da će ovim spotom pesma dobiti novo slušanje. U narednom periodu i pored turneje i planova za koncert u Areni snimiću još nekoliko novih spotova - kaže Vlado Georgiev povodom premijere spota, na kojoj su se pojavile brojne poznate ličnosti, Saša Kovačević, Dejan Matić, Željko Vasić


Izvor: Blic
Foto: Promo

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Vlado Georgiev