Džastin Timberlejk: Predstavio spot za pesmu "Not A Bad Thing"

Džastin Timberlejk: Predstavio spot za pesmu "Not A Bad Thing"

Autor: | 27/03/2014

0

Džastin Timberlejk ima novi video spot za pesmu "Not A Bad Thing", najnoviji singl skinut sa još uvek vrlo aktuelnog kompleta dvostrukog albuma "20/20 Experience-The Complete Experience".
"Not A Bad Thing" je dokumentarni video spot baziran na istinitoj priči o paru koji se, jedne januarske večeri, verio u metrou koji je išao ka železničkoj stanici Long Ajlend. Snimak ove prosidbe par je okačio na internet, a sliku je pratila jedna Džastinova pesma. Pratimo ekipu ljudi koja pokušava da pronađe ovaj zaljubljeni par. Muzički spot postaje tako inspirativno svedočanstvo o ljubavi i traganju za istom. Reditelj spota je Denis Liu.
U međuvremenu, Timberlejk nastavlja slavni pohod ka ushićenim fanovima u okviru "The 20/20 Experience" svetske turneje. Engleski i evropski deo ovog pohoda startuje 30. marta, rasprodatim koncertom u Šefildu. Nedavno je Džastin kući poneo tri "People's Choice" nagrade, tri Gremi nagrade i tri AMA nagrade.
"The 20/20 Experience" je najprodavaniji album 2013. godine sa tiražom od preko 6 miliona prodatih primeraka. Aktuelni album ujedno označava Timberlejka kao najprodavanijeg muškog izvođača u poslednjih pet godina, u kategoriji kako fizičke, tako i digitalne prodaje.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin