Goga Sekulić: Objavila novu pesmu posvećenu pokojnom suprugu

Goga Sekulić: Objavila novu pesmu posvećenu pokojnom suprugu

Autor: | 13/05/2014

0

Umesto da slavi godišnjicu braka, pevačica Goga Sekulić juče je palila sveće i plakala na grobu pokojnog supruga Igora Ramovića, kojem je pre godinu dana izgovorila sudbonosno "da" u hotelu "Hajat" pred više od 300 zvanica. Iako je tada blistala od sreće, samo dva meseca kasnije postala je udovica, jer je Igor preminuo u Nemačkoj od posledica raka.
- Htela sam da dođem sama, jer sam se na taj dan udala za Igora. Pre godinu dana ovaj dan mi je bio najsrećniji u životu, a danas su mi umesto osmeha suze na licu. Jako mi je teško i krajem juna ću obeležiti godinu dana od njegove smrti koju još uvek ne mogu da prebolim - kaže Goga, koja je večeras promovisala u emisiji "Stotka" koju vodi Suzana Mančić na Pinku i novu pesmu posvećenu upravo Igoru, a koja nosi naziv "Gde si ti".
Inače, tokom emisije Gogi je ekipa emisije pustila i prilog u znak sećanja na njihovu ljubav.
- Gogo, napravili smo malo podsećanje na tvoju i Igorovu veliku ljubav - rekla je voditeljka Suzana Mančić, nakon čega je krenuo prilog koji je pratila pesma "Nedostaješ mi". U prilog su se mogle videti kadrovi koji su nastali na početku njihovog zabavljanja, zatim sa venčanja, a onda i slike sa Igorove sahrane. Iako se Goga na početku video zapisa hrabro držala, kada je ugledala slike sa pogreba nije mogla da se suzdrži i počela je da plače, nakon čega je napustila studio.
- Svi smo se rasplakali u studiju. Molim vas za jedan blok reklama - rekla je Mančićeva u suzama.
Dok je trajao reklamni blok Goga je uspela da se smiri i sabere, nakon čega je premijerno predstavila baladu "Gde si ti".

Autor: Life Content
Izvor: Alo, Opera-17

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin