Lexington Bend promovisao novi spot

Lexington Bend promovisao novi spot

Autor: | 02/07/2014

0


Na Kalemegdanskoj terasi "Lexington Bend" je, zajedno sa svim saradnicima održao je promociju novog, trećeg, albuma "Balkanska Pravila".

Pored nekoliko novih pesama koje su momci premijerno izveli, gosti su mogli da vide i premijeru spota za pesmu "Potraži me" koji je, kao i prethodni, većim delom snimljen u Španiji.

Pored samih članova benda, prisutne su pozdravili i autori pesama Bane Opačić, Dušan Alagić i drugi.

Mnogobrojne kolege su podržale promociju, Aca Pejović, Željko Šašić sa devojkom, Milica Pavlović koja je došla sa Dragana Mićalović, Bane Mojićević, Mia Borisavljević, Bojan Jevtić, Dejan Matić, Davor Jovanović, Sale iz Tropiko benda, Milica Todorović, kolege iz Alegro benda, Cvija, Darija, Vlada Stanojević, Sanja Kužet, Suzana Perić, Maja Manojlović, Jelena Jovanović, Bane Janković, Željko Vasić, Dinča... Podršku momcima iz benda pružili su porodica i prijatelji, ali i lepše polovine.

Pored izdavačke kuće "City Records" koja je obezbedila cd-ove za sve goste ali i fantastičnom tortom, sve dame su dobile prigodne poklone u vidu nakita.

Promocija je prošla i bolje od očekivanog, bilo je više od 400 ljudi, a Lexingtonci su najavili i ono što nas tek očekuje na jesen a to je veliki solistički koncert u Beogradu.

- Prezadovoljni smo, sve je bilo super! Svi koje smo pozvali su večeras bili sa nama, mnogo dragih lica i puno pozitivne energije, srce mi je puno a verujem da se i svi ostali tako osećaju - u jednom dahu kaže pevač Bojan Vasković, a gitarista Miloš Vuksanović dodaje:
- Očekuje nas radno leto a onda ćemo pričati o koncertu kojim ćemo obeležiti deceniju rada.

Autor: Life Content

Foto: IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin