Daniel Kajmakoski snimio pesmu i spot za film "Bićemo prvaci sveta"

Daniel Kajmakoski snimio pesmu i spot za film "Bićemo prvaci sveta"

Autor: | 02/12/2014

0

Muzičku numeru i video spot za film "Bićemo prvaci sveta" snimio je mladi makedonski pevač Daniel Kajmakoski. Za pesmu koja nosi naziv "Ne mogu protiv srca svog" muziku, tekst i aranžman radio je Kiki Lesendrić, koji se potpisuje kao autor muzike za film "Bićemo prvaci sveta", reditelja Darka Bajića.
Pesma "Ne mogu protiv srca svog" je u stilu šlagera iz romantičnih 50-ih godina prošlog veka kada se događa deo radnje filma. Spot je sniman u ambijentu filmskog seta gde su na Kalemegdanu dočarane nekadašnje poznate igranke "Zvezdane noći". U njemu se mogu premijerno videti kadrovi iz filma u kojima je glavna muška uloga Strahinja Blažić, kao i glumice Tamara Dragičević i Iva Babić.

"Bićemo prvaci sveta" je film koji govori o osnivačima čuvene jugoslovenske košarke i prvoj zlatnoj medalji osvojenoj na Svetskom prvenstvu u Ljubljani 1970. godine. U filmu igra brojna glumačka ekipa iz regiona, a glavne uloge tumače Strahinja Blažić, Miloš Biković, Marko Janketić i Aleksandar Radojičić. Snimanje je nedavno završeno, a bioskopska premijera očekuje se početkom sledeće godine.

Autor: Life Content

Foto: PR

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin