"Depeche Mode" objavili novi spot

"Depeche Mode" objavili novi spot

Autor: | 01/02/2013

0

Novi singl grupe Depeche Mode "Heaven", premijerno je emitovan na američkim radio stanicama dan ranije nego što je bilo najavljeno (27. januara), a danas je objavljen i spot za ovu pesmu. Novi singl koji će se naći i na njihovom novom albumu, "Delta Machine" čvrsto se drži pravca koji su Depeche Mode izgradili tokom njihove karijere, potvrđujući reči Martina Gora koji je nagovestio povratak zvuka benda iz njegovih najboljih dana.

- Rad na novom albumu je bio priličan izazov jer sam želeo da ova kolekcija pesama ujedno bude i veoma moderna. Želo sam da se ljudi slušajuću novi album osećaju prijatno i da u njemu nađu neki svoj mir, ima nešto magično u tome - rekao je Gor najavljaujući novi album "Delta Machine" koji će biti objavljen krajem marta.

 - Ovim izdanjem pomerili smo granice u snimanju novih pesama. Nakon velikog truda uloženog u pravljenje ove ploče shvatili smo da će album zvučati suviše "normalno", pa smo rešili da malo ispomeramo stvari i u njega ugradimo organski Depeche Mode zvuk, koji će se sigurno dopasti našim obožavaocima - rekao je pevač grupe Dejv Gan. Album će se u prodavnicama pojaviti 26. marta i uz njega će ići knjiga sa fotografijama benda koje je napravio njihov dugogodišnji saradnik Anton Korbijn.

Kompletan spisak pesama na albumu "Delta Machine":

1. Welcome To My World

2. Angel
3. Heaven
4. Secret To The End
5. My Little Universe
6. Slow
7. Broken
8. The Child Inside
9. Soft Touch/Raw Nerve
10. Should Be Higher
11. Alone
12. Soothe My Soul
13. Goodbye

Deluks izdanje albuma će sadržati i b stranu singla "Heaven", pesmu "All That's Mine," kao i numere "Happens All the Time", "Long Time Lie" and "Always".

Izvor: B92

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin