Pogledajte deo prve epizode "Otvorenih vrata"

Pogledajte deo prve epizode "Otvorenih vrata"

Autor: | 23/04/2013

0


Od sinoć, serija "Otvorena vrata" ponovo se emituje, i to nove epizode. Prikazana je prva epizoda pod nazivom "Rođendan" i gledaoci su imali prilike da saznaju šta se dešava sa porodicom Anđelić-Jakovljević u poslednjih dvadesetak godina.
Bata je ostao bez posla i traži smeštaj kod Dragoslava, koji i dalje pokušava da zavede Cakanu...
Ova kultna serija, nastala 1994. godine, prikazuje život savremene građanske porodice na beogradskoj Čuburi koja se bori sa svakodnevnim problemima "običnih" ljudi u 34 epizode.
Katarina Andrejić Cakana je vajar, a njeno najbizarnije delo je skulptura Josipa Broza Tita s tri glave i usisivačem; pored njega je i ogromna muva napravljena od metalnih delova. S njom u stanu žive i njena deca Vojkan i Milica, brat Svetislav zvani Bata, kao i njegova ćerka Ana. Njima u posetu redovno dolaze komšinica Angelina Savić i Milorad Ugrinović, alpinista koji je zaljubljen u Cakanu. Njen bivši muž Dragoslav Jakovljević na sve načine pokušava da je vrati.
U prvoj epizodi odata je i počast Oliveri Marković, koja je u seriji glumila komšinicu Angelinu, a koja je preminula pre dve godine.


Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti