Grupa "Neverne bebe" objavila spot za pesmu "Sudnji dan"

Grupa "Neverne bebe" objavila spot za pesmu "Sudnji dan"

Autor: | 27/11/2012

0

Grupa "Neverne bebe" objavila je novi spot za pesmu “Sudnji dan”, četvrti singl sa njihovog šestog studijskog albuma “Praštam” koji je izašao početkom godine. Album je prema zvaničnim podacima izdavača i dalje najprodavanije izdanje na ovim prostorima, a spot je premijerno prikazan na regionalnoj MTV televiziji u okviru “MTV pemijere”.
Nakon spotova za pesme “Uzmi boje”, “Kuća za spas” i “Za tvoje oči”, bend je odlučio da snimi spot za neobičnu bluz baladu “Sudnji dan”. Realizacija spota poverena je “Matrix team”- u na čelu sa Markom Mišićem. Emotivna i upečatljiva pesma izbacuje u prvi plan ekspresivne vokale Jelene Pudar i Tijane Sretković, ali i sviračku virtuoznost ostalih muzičara u bendu, pre svih gitariste Saše Ranđelovića Ranđe, koji je ovde potpuno na “svom terenu”.
Spot je snimljen u autentičnom ambijentu Petničke pećine u Valjevu a budući da je ovaj lokalitet zaštićeno prirodno dobro, podršku snimanju dali su Zavod za zaštitu prirode Republike Srbije, Zavod za zaštitu spomenika kulture Valjevo i Turistička organizacija Valjevo.
Unikatne haljine za Jelenu i Tijanu kreirala je Svetlana Vujić Ennettah iz Valjeva.
Pojedini kadrovi snimljeni su na Petničkom jezeru a u spotu se pojavljuje i Ivan Nastić, fizičar i speleolog, prvi Srbin koji je stigao do sada poznatog dna planete Zemlje a da to nije okeansko dno – na dubinu od 2080 metara (jama Voronja, između Gruzije i Rusije).



Izvor: Svet.rs
Foto: MTV

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin