Neočekivana odluka Darka Lazića: Ne mogu više, neću da idem nigde!

Neočekivana odluka Darka Lazića: Ne mogu više, neću da idem nigde!

Autor: | 03/04/2019

0

Pevač Darko Lazić još uvek se oporavlja od saobraćajne nezgode koju je imao krajem prošle godine. On je duži vremenski period proveo u bolnici, a po izlasku iz ove ustanove pevač je dobio terapiju koju mora da poštuje kako bi mogao ponovo bez štaka da stane na noge.

Međutim, pevač je odlučio da prekine terapiju, pošto smatra da će moći uskoro ponovo da stane na noge. Darko Lazić se vratio u rodni Brestač, a jednom u toku nedelje odlazi u Dom Zdravlja u Rumi.

–Muka mi je od terapija. Ne mogu više. Neću da idem nigde. Dobro sam i ide sve nabolje. Još malo, pa bacam i ove štake. Dosta je više, ne mogu da ležim u krevetu –navodno se Lazić žalio svojim prijateljima.

Lazić je ovu odluku, kako navode izvori, doneo zbog svoje verenice Marine Gagić koja je trenutno u drugom stanju. Inače, pevač je do Božića imao odličnu saradnju sa lekarima, da bi nakon ovog praznika i prelaska na kućno lečenje, prestao da se pridržava redovnih terapija.

–Ne želi da se razdvaja od Marine i hoće da uživa u svakom trenutku njene trudnoće. Pošto trenutno ne radi, vreme uglavnom provodi sa njom, porodicom i prijateljima– reči su izvora.

Hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages, Instagram
Tagovi: Darko Lazić