Lepa na mamu: Starija ćerka Nikoline Pišek postala je prava lepotica!

Lepa na mamu: Starija ćerka Nikoline Pišek postala je prava lepotica!

Autor: | 08/04/2019

0

Voditeljka Nikolina Ristović s ćerkama je posetila Pariz. Naime, njena starija ćerka Hana već neko vreme živi u inostranstvu, tačnije, studira u Engleskoj pa lepa voditeljka često s njom putuje.

Nakon što je Nikolina na Instagramu objavila fotografiju sa svojim ćerkama, mnogi pratioci su primetili kako je njena starija ćerka, 21-godišnja Hana postala prava lepotica. Hanina duga talasasta kosa i osmeh podsetili su ih na Nikolinu u mlađim danima.

"Divne ste", "Savršene", "Najdivnije cure" samo su neki od komentara Nikolininih fanova.

https://www.instagram.com/p/Bv8wLzxh7fs/

Nikolina je jednom prilikom otkrila zašto njene kćeri imaju dva imena:

- Moja starija kći Hana Leonarda takođe ima dva imena. Kada sam je dobila, vrlo sam brzo odlučila kakvo ću joj ime dati. S drugom kćeri sam bila malo neodlučna. Una mi se sviđalo još od pre, jer sam odmah posle prvog deteta željela dati to ime kćeri ako budem imala još jednu - rekla je i dodala:

https://www.instagram.com/p/BwAashHnH6O/

 

- I Vidoje je kumovao mojoj neodlučnosti jer mi je dao potpuno odrešene ruke kada je o tome reč. Sofija je bio jedan od predloga, a budući da starija sestra ima dva imena, onda smo i za najmlađu želeli isto tako. Težila sam uvek tome da imena budu međunarodna, jer nikada ne znamo gde će nam život odvesti decu pa je bolje da se mogu lakše snaći u bilo kojoj sredini i da stranci ne lome jezik izgovarajući naša lokalna imena - zaključila je voditeljka.

https://www.instagram.com/p/BqKMZiQBdpJ/

https://www.instagram.com/p/BftVRGQAOQ5/

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty
Tagovi: nikolina pišek