S novom frizurom u novo poglavlje života: Severina kosu ošišala sama? (foto)

S novom frizurom u novo poglavlje života: Severina kosu ošišala sama? (foto)

Autor: | 11/04/2019

0

Severinin album ''Halo'', objavljen u februaru, opravdao je titulu ''najiščekivanijeg albuma u regionu''.

Naime, na digitalnim platformama Deezer i Spotify već mesec dana je najslušaniji album u celom regionu, dok na YouTube-u takođe beleži izvrsne rezultate. Nove pesme preslušane su preko 220 miliona puta, a njene obožavaoce zasigurno će obradovati vest da će u ponedjeljak 15.04.2019., tačno u podne, na Severininom YouTube kanalu i Facebook stranici premijerno moći da pogledaju videospot za pesmu 'Daleko ti kuća'.

Spot, koji je sniman pre tri nedelje u Zagrebu, kao i uvek u Severininom slučaju, obiluje metaforičkim značenjima.

Ovog puta na simboličan način prikazuje životne promene. Prvo tuga, a zatim sečenje kose do slobode na kraju. Severina simbolično, seče kosu, jer svaka žena koja teži promeni prvo promeni frizuru. S novom frizurom u novo poglavlje života. Spot, čiju ekranizaciju potpisuje Ljubba Stefanović, rađen je po tematici teksta kojeg, uz muziku, potpisuje Jala Brat, dok je direktor fotografije Igor Lazić - dobitnik mnogih nagrada na filmskim festivalima.

- Kad radim za Severinu, inspiraciju nalazim u njoj samoj i u svemu što ona može, a može sve. Ideja za "Daleko ti kuća" rodila se u jednom našem razgovoru kada smo pričali o otuđenosti. Onda je predložila da to pretočimo u spot. Slike su krenule da se ređaju i nastao je scenario. Ovo je spot koji sam najmanje režirao. Samo bih postavio emociju i ona bi to izvela. I više od toga. Niko se ne daje u kadru više od nje. Severina je u ovom poslu zasebna galaksija - izjavio je Ljubba.

hellomagazin.rs Promo
Tagovi: severina