Marija Šerifović ne želi da se stidi: Ponosna sam na moju publiku koja tako snažno stoji iza mene!

Marija Šerifović ne želi da se stidi: Ponosna sam na moju publiku koja tako snažno stoji iza mene!

Autor: | 11/04/2019

0

Marija Šerifović važi za vokal kojem nema premca, u svakoj zemlji je rado viđen gost, a njeni koncerti su popunjeni do poslednjeg mesta širom regiona.

Na estradnom nebu nekadašnje velike zemlje retki su oni izvođači koji mogu da kažu da su rasprodali više od četiri koncerta u nekoj od Arena, a Mariji je to pošlo već šesti put za redom!

Baš zbog toga je na jedan specifičan način, i uz fotografiju sebe kao devojčice, pevačica želela da se zahvali svojoj publici, ali i da iskaže svoja osećanja i stav.

- Mala Marija... Tvrdoglava, svojeglava devojčica. Danas velika Marija zajedno sa vama piše istoriju! Juče su mi javili da smo rasprodali peti koncert ‘Druga strana ploče’ u Sava centru i da danas puštamo u prodaju karte za šesti po redu koncert koji će se održati 21. maja. Bila sam iznenađena, a da budem iskrena, bilo me je sramota da vam opet pišem kako smo zakazali još jedan nastup u Sava centru. A onda sam shvatila da sam jedini izvođač pop muzike u ovom veku koji je u tome uspeo i da nema čega da me bude sramota već mogu samo da budem ponosna. Ne na sebe, nego na vas - moju publiku koja tako snažno stoji iza mene! Vidimo se šesti put u Sava centru 21. maja! - poručila je Marija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on Apr 9, 2019 at 12:20pm PDT

hellomagazin.rs/m.g. Promo