Aleksandar Radojčić: Da li je došlo vreme za sudbonosno "da"

Aleksandar Radojčić: Da li je došlo vreme za sudbonosno "da"

Autor: | 16/04/2019

0

Iako o svom privatnom životu ne voli da govori, samo jedan pogled na Instagram profil mladog glumca Aleksandra Radojčića otkriva šta je njegova životna sreća. To je njegova ćerkica Aja, koja ima šest godina, a Aleksandar istinski uživa u najlepšoj ulozi koju mu je život podario - ulozi oca.

- Ona je tatino dete, tatina ćerka, tatin sin. Voleo bih da pokupi dobre stvari od mene, ako ih ima, ali mi je drago što je osoba za sebe, što ima svoj karakter, ali već vidim da je u nekim stvarima bolja od mene, iskrenija, čista i samo bih želeo da takva i ostane. Ali opet, u vremenu kakvom živimo moraš da budeš malo namazan. Iznenadi me pitanjima što je starija, trudim se da budem iskren sa njom. Mislim da je već počela da shvata ako tata nešto krije ili pokušava nešto da uvije i onda se trudim da imamo što iskreniji odnos da bi sutradan imala slobodu da mi kaže sve što je muči - rekao je Aleksandar  u emisiji "Premijera" i otkrio da li uskoro planira da stane na "ludi kamen"

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandar Radojicic (@radojicic_aleksandar) on Dec 30, 2018 at 8:41am PST

- Ludi kamen, jednog dana, da. Decu sutra (smeh). Ne razmišljam o tome, mislim da će to doći vremenom, kad se desi trenutak, zašto da ne - rekao je glumac koji je u srećnoj vezi sa manekenkom Cecom Živojinović.

Hellomagazin.rs Luka Šarac/Instagram