Aca Lukas iskren do kraja: Ovo je prava istina o mom odnosu sa Sonjom

Aca Lukas iskren do kraja: Ovo je prava istina o mom odnosu sa Sonjom

Autor: | 16/04/2019

0

Aca Lukas i njegova još uvek zakonita supruga Sonja na sve nesuglasice stavili tačku, jer na prvom mestu misle na naslednicu Viktoriju.

Par iza sebe ima buran period, ali nakon brojnih uvreda i prepucavanja preko društvenih mreža i medija, pevač kaže da su uspeli da pronađu zajednički jezik.


Ovog puta folk pevač bio je iskren do kraja pa je i do detalja objasnio kakav njih dvoje imaju odnos.

-Sonja i ja smo u dobrim odnosima. A kad se priča o pomirenju, ako mislite na deo da li smo ponovo muž i žena i da li smo ponovo u ljubavnoj vezi, nismo. Mi smo roditelji Viktorijini i to je sasvim dovoljno da bismo se dozvali posle svih onih gluposti koje smo pravili. Ja uvek priznam kada nešto radimo što ne valja, ono nije bilo normalno, ali sad se ponašamo drugačije, ističe Lukas i otkriva da je unuka, koju mu je rodila ćerka Miljana, novi izvor sreće.


-Često posećujem unuku i ćerku, sasvim normalno sam se snašao kao deda. Nisam imao problem sa snalaženjem, sve je super i uživamo svi. Viktorija voli bebu, igraju se zajedno. To mi je baš drago, nisam znao kako će to da prođe, ali, evo, super je- rekao je pevač za Blic.

Hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages, Instagram