Kim Kardašijan dobila ponudu za posao: Rođena da bude advokat

Kim Kardašijan dobila ponudu za posao: Rođena da bude advokat

Autor: | 20/04/2019

0

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan, iako tek sada izučava pravo, već ima ponudu za početak advokatske karijere.

Robert Šapiro, dobar prijatelj pokojnog oca poznate starlete, rekao je da Kim poseduje sve što jedan dobar advokat treba da ima, i da su joj vrata njegove advokatske kancelarije otvorena, odmah pošto položi pravosudni ispit.

Šapiro je poznati advokat, koji je blisko je sarađivao sa pokojnim ocem starlete – Robertom Kardašijanom i to na suđenju za ubistvo O Džej Simpsonu, prenosi portal tmz.com.

-Kim je do sada napravila neverovatno uspešan biznis i bez iskustva u advokaturi. Sada je samo nebo granica za nju, sada, kada je ozbiljno počela da izučava pravo, rekao je Šapiro.

Pojasnio je da je pred Kim dug, naporan put, da je neuspeh moguć, ali da se nada da će ona uspeti u svom naumu.

Kardašijanova je uvek bila zainteresovana za krivično pravo, a njen otac Robert, koji je preminuo 2003. godine, bio je slavni američki advokat.

Kim redovno obaveštava svoje obožatelje o napretku u učenju, deleći utiske i fotografije na društvenim mrežama.

Inače, Kim uči 18 sati nedeljno, bliži se kraju prve godine studiranja, a pravosudni ispit želi da položi do 2022. godine. Izjavila je da je svakodnevno druženje sa brojnim knjigama i udžbenicima malo poremetilo njen porodični život.

-Tokom naredne četiri godine, potrebno je da učim najmanje 18 sati nedeljno. Osim toga, redovno imam pismene i usmene testove, rekla je Kim, odlučna u svojoj nameri.

Naravno, lepa starleta našla se na meti kritičara koji tvrde da će Kim završiti advokaturu samo zbog toga što je poznata i ima para.

 

Na takve opaske, Kim je odgovorila: -Želela bih da ljudi shvate da ne treba da dopuste da bilo šta ugrozi ispunjenje njihovih snova i ciljeva. Samo treba da zacrtaju sebi put do cilja, i krenu, kao što sam ja to uradila, savetuje Kim.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: kim kardašijan