Nataša Bekvalac: Svoje ćerke obožavam, ali u jednoj stvari ih nikada ne bih podržala

Nataša Bekvalac: Svoje ćerke obožavam, ali u jednoj stvari ih nikada ne bih podržala

Autor: | 24/04/2019

0


Nataša Bekvalac ima dve ćerke: Hanu, koju je dobila sa vaterpolistom Danilom Ikodinovićem i Katju, iz braka sa Lukom Lazukićem.

S obzirom na to da je njena starija ćerka došla u te godine kada je sve zanima i kako je okružena ženama koje su uspešne u javnosti Hana možda poželi da se bavi nekim javnim poslom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Jan 6, 2019 at 5:56am PST

Bez obzira na to što starija naslednica ne pokazuje nikakve afinitete prema pevanju, bar za sada, Nataša bi se ipak protivila ukoliko bi se u nekim kasnijim godinama Hana odluči da nasledi maminu slavu. Jedini razlog tome je što Nataša zna šta taj posao nosi pa bez ustezanja ističe:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Jan 12, 2019 at 2:46am PST


Nataša bi se protivila ukoliko bi se u nekim kasnijim godinama Hana odluči da nasledi maminu slavu. Jedini razlog tome je što Nataša zna šta taj posao nosi pa bez ustezanja ističe:

-Ne bih volela da se Hana i Katja bave mojim poslom zato što ga smatram izuzetno teškim i stresnim. Samo najjači mogu da opstanu na način koji je ispravan. Moj posao se zove muzika, ali nosi i razne druge stvari za koje moraš biti izuzetno psihički jak - rekla je Nataša.

Hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages, Instagram