Pamela Anderson napustila gala večeru zbog donacije Notr Damu: Ljuta sam i razočarana!

Pamela Anderson napustila gala večeru zbog donacije Notr Damu: Ljuta sam i razočarana!

Autor: | 25/04/2019

0

Pamela Anderson (51) napustila je gala veče fudbalskog kluba Olimpik iz Marseja u kojem igra njen izabranik Adil Rami, a razlog je donacija za Notr Dam.

Naime, tokom večeri na kojoj se sakupljao novac za pomoć siromašnoj deci Marselja, iznenada je izdvojeno 100.000 evra za obnovu katedrale u Parizu, što je glumicu jako razljutilo.

Svoj revolt je pokazala najpre napuštajući skup, a onda i objavom na Tviteru.

"Sinoć smo bili na godišnjoj večeri fudbalskog kluba OM kako bismo pomogli u prikupljanju novca za siromašnu decu u Marselju. Za tu svrhu je skupljen velik iznos i zatim je predloženo 'predivno' iznenađenje - da deo novca ide za obnovu Notr Dama.

- Na prigodnoj aukciji iznenada se u ponudi našla i gitara Brusa Springstina za koju je prikupljeno dvostruko više novca od do tada prikupljene svote za decu.

Bila sam tako ljuta i razočarana i pitala sam Adila možemo li da odemo. I otišli smo - napisala je i dodala:

- Sigurno bi deci Marselja više trebalo tih 100.000 evra nego katedrali za koju je skupljeno više od milijarde evra donacija nekolicine milijardera.

https://twitter.com/pamfoundation/status/1120971983863209984

Da podsetimo, dan nakon požara u katedrali u Parizu 16. aprila predsednik Olimpika Frank Mekurt je na Tviteru objavio da namerava deo prikupljenih sredstava da donira za obnovu katedrale.

hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: pamela anderson

Najnovije vesti