Anastasija Ražnatović ima divnu uskršnju želju za svoju mamu

Anastasija Ražnatović ima divnu uskršnju želju za svoju mamu

28/04/2019

0

Anastasija Ražnatović se raduje Vaskrsu, ali ukrašavanje jaja prepustila je najmlađim članovima porodice - braći od tetke Iliji, Petru i Viktoru, kao i sestri Heleni.

U njihovom domu je za dekoraciju, ali i prazničnu trpezu zadužena tetka Lidija Ocokoljić, dok naslednica najveće balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović samo pritekne u pomoć.

- Svi se radujemo prazničnim danima, a najviše naši najmlađi članovi. Od rane zore svi se okupimo u dnevnom boravku, gde kreće borba čije je jaje najjače. Tetka je zadužena za uskršnje čarolije. Iskreno, nikada ne učestvujem, ali u prolazu pomognem. Doduše, tetka nije zadužena samo za jaja nego i za prazničnu trpezu. Ona sve lepo i ukusno spremi da se svi oduševimo. Naravno, i baka i deka su tu sa nama. Mama ništa ne radi, ona je zadužena za dobru atmosferu i da sve bude pod kontrolom - kaže kroz osmeh pop zvezda.

Pevačica priznaje da čeka celu godinu da bi se na praznik najela jaja.

- Pojedem toliko da mi na kraju dana bude muka. Nemam običaj da tokom godine jedem toliko, a onda kad dođe Vaskrs, sve nadoknadim. Kod nas se običaji poštuju i sve je podređeno deci i prazniku. Tada samo svi kod kuće i poslednjih godina smo svi srećniji i radosniji. Znam da će zvučati kao kliše, ali nemam nekih posebnih uskršnjih želja. Volela bih da budemo zdravi, srećni, nasmejani i da se međusobno i dalje volimo i podržavamo - skromna je Anastasija.

Cecina ćerka otkriva da njen brat Veljko Ražnatović obožava da vara u tucanju jajima.

- Moj brat ne trpi poraz. Sve može da podnese, ali to ne. Ako Veljko odluči da vara, onda uzme drveno jaje i sve nas pobedi. Uh, takvih situacija bilo je baš dosta, naročito u detinjstvu. Krivo mi bude ako ne pobedim, ali i ako izgubim, umem da se nosim sa tim. Kod Veljka je drugačija situacija. Volela bih ove godine da ga pobedim, ima kratak fitilj i sigurno će da plane ako trijumfujem - kaže Anastasija.

Interesovalo nas je i da li bi mami poželela da se zaljubi i da konačno nađe pravog čoveka za sebe.

- Naravno da želim da pronađe nekog ko će da je voli, poštuje i ceni baš onakvu kakva jeste. Moja majka zaslužuje sve najbolje. Zaslužila je da bude voljena i da ta veza traje koliko god ona poželi da traje - zaključuje mlada pop zvezda.

hellomagazin.rs/M G Miloš Nadaždin/Mirko Tabašević

Najnovije vesti