Nevena Božović: Ovo je najlepši period u mom životu i želim da uživam u svakom danu

Nevena Božović: Ovo je najlepši period u mom životu i želim da uživam u svakom danu

Autor: | 01/05/2019

0

Nevena Božović je ispunjena i na privatnom i na poslovnom planu, te nikada nije bila srećnija nego ovih dana. Ona se pre desetak dana zarekla na večnu ljubav pilotu Nikoli Ivanoviću, a očekuje je odlazak u Izrael, gde će predstavljati Srbiju na Evrosongu.

- Mogu jedino da kažem da je ovo najlepši period u mom životu i da želim da uživam u svakom danu - kaže Nevena Božović za “Blic”, ne krijući sreću zbog udaje za voljenog muškarca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nevena Ivanović (@nevenabozovicofficial) on Apr 27, 2019 at 6:32am PDT


Cela Srbija danas slavi Praznik rada, odnosno Prvi maj. Mnogi su sa porodicama i prijateljima na dnevnim izletima u prirodi, a Nevena takođe koristi ovaj dan da uživa s dragim ljudima i da se odmara.

- Ranije kada sam bila mlađa i dok sam živela u Kosovskoj Mitrovici, ta okupljanja su bila česta. Sva deca iz kraja su se družila, kako sam uvek volela da kažem, iza babine zgrade. Sada kada smo svi odrasli, ovaj period iskoristimo za odmor - priča Nevena.

Talentovana plavuša se vodi onom “ko radi, ne boji se gladi”, a još kao dete je zarađivala na račun svog talenta.

- Dobila sam računar na jednom dečjem festivalu, bila sam srećna jer sam tada uveliko koristila računar i igrala igrice, naravno - prisetila se Nevena svoj prvog “honorara”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nevena Ivanović (@nevenabozovicofficial) on Mar 25, 2019 at 2:26pm PDT


Nekadašnja učesnica “Prvog glasa Srbije” oduvek je maštala da se bavi muzikom, te slobodno možemo reći da je ispunila svoj san iz detinjstva.

- Od svoje šeste godine sam u muzičkom obrazovanju, to sam uvek želela. Klavir mi je bio prioritet, tako da je jedino moguće bilo da se tome u potpunosti posvetim, pevanju i komponovanju - otkriva Nevena.

Naša ovogodišnja predstavnica na Evroviziji ima pune ruke posla zbog ovog takmičenja, ali u svim tim obavezama uživa.

- Pripreme su krenule odmah nakon završetka nacionalnog izbora. U toku su promo putovanja, bili smo u Amsterdamu i Izraelu. Moram da napomenem da mi je veliko zadovoljstvo što će mi podršku pružiti u Izraelu naši već svima dobro poznati i uspešni muzičari, Ivana Vladović, Olga Popović, Dušan Alagić i Mladen Lukić. Uzbuđena sam zbog nastupa i jedva čekam taj momenat kada stanem na scenu. To sam sanjala i želela. Sve aktivnosti koje se tiču Evrovizije ja već dobro poznajem i radujem se tome - kaže Nevena, koja nas je predstavljala jednom na dečijoj Evroviziji i jednom na regularnoj Evroviziji s grupom “Moje tri” 2013. godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nevena Ivanović (@nevenabozovicofficial) on Apr 4, 2019 at 7:01am PDT


Nevena kaže i to da još uvek ne zna na kojem jeziku će pevati svoju pesmu na Evroviziji, kao i to da se ne opterećuje kako se kotira na evrovizijskim kladionicama.

- Moja želja je bila da pevam na srpskom jeziku, tako će i biti. Snimili smo i englesku verziju sa simfonijskim orkestrom Radio-televizije Srbije pod dirigentskom palicom profesora maestra Bojana Suđića. Moram da naglasim da je to velika čast i zadovoljstvo za mene kao muzičara - kaže Nevena, i dodaje:

- Nisam pratila kladionice ovih dana, to vrlo često ne bude merodavno. Najbitnije mi je da napravim prvi korak, a to je uspešna interpretacija i nadam se prolasku u finale. No, nikada ne volim da govorim unapred - završava Nevena Božović koja će na Evrosongu ove godine nastupiti u prvoj polufinalnoj večeri 14. maja, a ako prođe u finale ,ponovo peva 18. maja u Izraelu.

Hellomagazin.rs Mirko Tabašević