Nevena Božović ispraćena na "Evrosong", a svi pričaju o njenoj burmi (foto)

Nevena Božović ispraćena na "Evrosong", a svi pričaju o njenoj burmi (foto)

Autor: | 03/05/2019

0


Srpsku predstavnicu na takmičenju za „Pesmu Evrovizije“, Nevenu Božović, porodica i obožavaoci su ispratili na let za Tel Aviv, gde će za dve nedelje biti održan ovogodišnje „Evrosong“. Na aerodromu „Nikola Tesla“ Nevena Božović je pred ukrcavanje u avion rekla da joj mnogo znači podrška porodice i ljudi širom Srbije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ESC Serbia | Evrovizija.rs (@evrovizija) on May 3, 2019 at 12:52am PDT


-Znam šta me tamo očekuje i kakva je publika. 'Evrosong' kao takmičenje ima posebne obožavaoce koji znaju i prate sve pesme, tako da sam sigurna da ni tamo neće nedostajati podrške, istakla je srpska predstavnica.

Iako su dve verzije pesme Kruna predstavljene – na srpskom i engleskom jeziku, Nevena objašnjava da nema dileme o tome koju će izvesti na bini u Tel Avivu.



-To nikada nije dovođeno u pitanje. Znali smo da će biti pevana pesma na srpskom jeziku. Akustična verzija na engleskom jeziku snimljena je u promotivne svrhe, kako bi se približila strancima,
navela je Nevena.


Dodala je i da joj pređašnje iskustvo na „Evrosongu“ mnogo znači.

-Odgovornost je uvek ista, ali iskustvo znači u tome da znam kako sve funkcioniše i šta mogu da očekujem, zaključila je Nevena Božović za RTS a fotoreporterima nije promaklo burmu sa kojom se pevačica prvi put pojavila u javnosti.

Nevena Božović se na večnu vernost zaklela svom izabraniku Nikoli Ivanoviću 20. aprila u Budvi.

Hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages, Instagram