Kad je reč o jednoj stvari, Nataša Bekvalac ne može da zadrži suze

Kad je reč o jednoj stvari, Nataša Bekvalac ne može da zadrži suze

Autor: | 03/05/2019

0

Odluka da se iz Beograda vrati u rodni Novi Sad, tačnije u Čenej nadomak Novog Sada gde je sredila salaš za Natašu Bekvalac bila je jedna od boljih. Njene ćerke Hana i Katja su daleko od gradske buke i vrve, a uz njih su Natašine majka i sestra.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Sep 9, 2018 at 12:23pm PDT


-Moje ćerke su na salašu, uživaju po ceo dan sa mojom sestrom, majkom i ocem. Moja mama vodi računa o svemu, mi smo gosti, odemo da uživamo. Katja još uvek hoda uz minimalnu pomoć, ali su prvi koraci doneli radost celoj porodici. Godina je prošla kao tren, donela sam odluku da svaki dan uživamo u svakodevici, često smo bezobrazni, bahati i nezadovoljni, praveći od pratećih problema velike i životne. Zdrava porodica nema cenu, svako jutro stavim kamenčić u cipelu, da me dobro žulja. U par momenata sam napravila problem gde ništa nije problem. Celu godinu ću provesti tako što ću oprostiti svima, uz veliki rad na sebi i na duši, to je moguće, rekla je  rekla je Nataša u "Exkluzivu" a presudu bivšem suprugu Luki Lazukića nije mogla da komentariše.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pink.rs (@pink.rs) on Apr 25, 2019 at 1:41pm PDT

-Od kada se to dogodilo ja nisam dala nijednu izjavu na tu temu, jer imam razlog i smatram da tako treba. Sve to mi je bilo jako mučno, zato čekam još malo. Izvini, ne mogu da pričam, rekla je kroz suze.

Hellomagazin.rs Andreja Damjanović/ Instagram