Nemilosrdna: Kim Kardašijan se obračunala sa onima koji su zloupotrebili njeno ime

Nemilosrdna: Kim Kardašijan se obračunala sa onima koji su zloupotrebili njeno ime

Autor: | 04/05/2019

0


Kim Kardašijan tuži američki brend Misguided jer su, kako ona tvrdi, koristili njenu fotografiju da bi prodali svoje proizvode. U dokumentima koje je predala uz tužbu navodi se da najpoznatija svetska starleta po jednoj Instagram objavi zarađuje od 300.000 do 500.000 dolara.

TMZ piše da na osnovu tih tvrdnji Kim sad od brenda traži 5 miliona dolara odštete. U dokumentima tvrdi i da često odbija saradnje sa brendovima za koje ne želi da se vezuje njeno ime.

Zato sad u tužbi tvrdi da je njeno ime, odnosno brend, pretrpelo štetu zbog povezanosti sa Misguidedom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on May 3, 2019 at 9:11am PDT


TMZ dodaje i da njihovi izvori tvrde da se Kim čak malo i potcenila u dokumentima te da ona po jednoj Instagram objavi može dobiti i do milion dolara.

Izgledati kao Kim je postao posao

Izgledati kao Kim Kardashian više nije samo suluda želja nekih devojaka željnih slave ili stvar ega, to je jedan od najunosnijih poslova na svetu.

Sve više devojaka odlazi pod nož, podiže obraze, povećava grudi i usne i koristi gomilu šminke kako bi izgledale što sličnije najpoznatijoj svetskoj starleti. Razlog više nije samo kako bi skupljale komplimente u stvarnosti i na društvenim mrežama, one to danas rade jer je biti dvojnica Kim Kardašijan postao način da vrlo brzo zaradi dosta novca.

Izveštaji marketinških agencija pokazuju da brendovi koji ne mogu da priušte "pravu stvar", odnosno pravu Kim Kardašijan, sve više traže njene dvojnice. Najbolji izvor za to im je Instagram koji je preplavljen devojkama koje liče na nju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Apr 2, 2019 at 7:51am PDT


Doktor Džejson Dajmond, estetski hirurg, tvrdi da postoji vrlo dobar razlog zašto je Kim stekla slavu kakvu je stekla.

-Ona ima neverovatno lice. To je razlog zašto je ona danas ono što jeste. Kim ima obraze bolje od gotovo ikoga na svetu, brada, vrat i način na koji se spajaju. Ima bolju konturu lica od verovatno od bilo koga na svetu, rekao je on za WWD prošle godine.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Instagram
Tagovi: kim kardašijan

Najnovije vesti