Kim je morala da vežba pravilno disanje zbog haljine: Nisam mogla da sednem u njoj! (video)

Kim je morala da vežba pravilno disanje zbog haljine: Nisam mogla da sednem u njoj! (video)

Autor: | 09/05/2019

0

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan (38) privukla je poglede mnogih u ponedeljak na Met Gali u Njujorku. Na sebi je imala usku haljinu kojom je istakla sve obline. U prvom planu bile su grudi i jako uzak struk kojeg su mnogi prokomentarisali na društvenim mrežama.

Nakon burnih rasprava da li je Kim izvadila nekoliko rebara kako bi stala u haljinu, službena Instagram stranica magazina Vogue objavila je video s objašnjenjem. Naime, Kardašijanka je imala uzak korset u kojemu se nije mogla kretati pa se putem videa izvinila Ani Vintur (69), organizatorki Met Gale.

- Ana, ako ne sednem tokom večere, sad znaš zašto. Hodaću okolo, družiti se, ali ne mogu da sednem - priča Kim na snimku.

Provokativnu haljinu izradio joj je francuski dizajner Tieri Migler, a Kim je noć pre morala da vježba pravilno disanje pre nego je otišla na Met Galu. Takođe, rekla je da je bila na strogoj dijeti i vežbala kako bi mogla da stane u korset haljinu.

Na društvenim mrežama mnogi korisnici ismejavali su Kardašijanku i njen izbor haljine za najvažniju noć u modnom svetu. Fitnes trenerka Melisa Alkantara stala je u odbranu svoje klijentkinje, prenosi Daily Mail.

- Da raščistimo stvari. Prvo, ova haljina je korset, ali, kao drugo, Kim trenira šest dana nedeljno. Svakog dana budi se rano i predana je vežbama. Treće, napravila sam joj put, ali ona je obavila posao. Volim komplimente, ali najvažnije, nije me briga za vaše mišljenje o njenom telu da li je lažno ili ne - rekla je Melisa.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty