Idealan način za opuštanje: Nesvakidašnja meditacija Anđeline Džoli

Idealan način za opuštanje: Nesvakidašnja meditacija Anđeline Džoli

Autor: | 10/05/2019

0

Njen pristup se razlikuje od klasičnih vidova meditacije, ali glumica Anđelina Džoli ističe da se ovako najbolje opušta i čisti dušu od neprijatnih osećanja.

Stanje svesnog prisustva, kada smo oslobođeni od stresa i opterećujućih misli najbolje se postiže meditacijom, a toj tehnici su verne i mnoge poznate ličnosti, piše Lovesensa.

Ričard Gir  se još u mladosti priklonio budizmu i često je voleo da razgovara sa Dalaj Lamom. Takođe, Džulija Roberts je nekoliko puta naglasila da uživa u meditiranju sa porodicom, kao i  Nikol Kidman koja je istakla da njenu dušu leči svakodnevna transcendentalna meditacija.

Bez obzira da li ste skloni klasičnim vidovima meditacije ili sami kreirate svoju meditaciju kroz različite trenutke opuštanja, ovaj čin je svakako vredan pažnje u brzom svetu i životu punom izazova.

Tako je glumica Anđelina pronašla savršeni način za opuštanje koji naziva ličnom meditacijom. Njen pristup se razlikuje od klasičnih vidova meditacije, ali ona ističe da se ovako najbolje opušta i čisti dušu od neprijatnih osećanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jolie Pitt Kids (@joliepittkids_) on Jan 31, 2018 at 9:11pm PST


-Moja meditacija izgleda tako što sa decom sedim na podu i sat vremena bojimo u tišini ili skačemo na trambolini. Radite ono što volite, što vas čini srećnima i opušta vas i to će biti savršen meditativni trenutak za vas, izjavila je Anđelina Džoli

 

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram

Pročitajte još